Gerard Piqué i Shakira

Gerard Piqué destrossat: El català trenca a plorar i Shakira el consola

La reunió entre Gerard Piqué i Shakira podria haver estat més tensa del que sembla

Tot feia pensar que la pau havia arribat. Així ho demostrava el comunicat de Gerard Piqué i Shakira que es va emetre el 8 de novembre, just després d'una llarga negociació la qual va tenir lloc a la casa d'Esplugues de Llobregat. Doncs gairebé un mes més tard, continuen sortint a la llum rumors relacionats amb la famosa reunió.

Gerard Piqué estaria passant per una de les pitjors etapes de la seva vida. La separació amb Shakira, el bombardeig de notícies dels mitjans de comunicació sobre la seva vida privada i l'adeu dels seus fills de Barcelona, serien alguns dels ingredients que haurien capgirat la vida de l'empresari.

A més, un mal gest de Milan i Sasha hauria enfonsat al blaugrana. Gest del qual ja vam parlar arran d'una publicació de la periodista María Eugenia Yagüe. Però és que ara, és Susanna Griso qui confirmaria que la relació entre els nens amb el seu pare no seria tan idíl·lica com sembla i Shakira, en podria tenir la culpa.

Tornant a les 12 hores de negociacions entre la parella i els seus respectius advocats, s'ha filtrat a la premsa una nova informació. Segons afirma Look, la tensió era més que evident en la trobada entre el català i la colombiana. Tant és així que, tal com informa el mitjà esmentat, Gerard Piqué hauria acabat plorant i Shakira consolant-lo.

Shakira més dura que mai

Tal com declara Look, Gerard Piqué hauria arribat a la reunió esgotat, amb l'estat d'ànim destrossat. Com hem esmentat més amunt, la negociació es va dur a terme en presència de l'equip legal de les dues personalitats i, tot i la complicada i dura situació que estaven vivint, els dos van tenir un tracte molt cordial cap a l'altre.

Això sí, tal com afirma la publicació esmentada, Shakira s'hauria mostrat molt freda i distant. Arribar a un acord no va ser fàcil, ja que parlar amb la de Barranquilla i els seus advocats hauria estat molt complicat. Tenien les coses molt clares, Milan i Sasha marxaven cap a Miami (Florida) i no pretenien cedir. 

La tensió va anar en augment fins al punt que el culer hauria necessitat sortir a una de les terrasses de la mansió per reflexionar. A més Look, explica que es van dirigir plegats cap a la cuina i va ser allà on Piqué no va poder més i va trencar a plorar.

Primer pla de Gerard Piqué.
Gerard Piqué estaria abatut. | GTRES

Segons diuen, Shakira hauria consolat al que hauria estat la seva parella durant 12 anys amb una sentida abraçada. Més tard, la reunió va continuar i finalment es va arribar a un acord. El resultat d'aquest ja el coneixem perquè a dia d'avui és de domini públic: Milan i Sasha posaran rumb als Estats Units amb la seva mare.