Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós

Miguel Marcos, en xoc: confirma el que sempre va sospitar de la seva sogra

Miguel Marcos ha descobert la veritat

Miguel Marcos, el discret marit de Belén Esteban, novament es troba al punt de mira. El cert és que el conductor d'ambulàncies està molt acostumat a estar-ho perquè és conscient de tot allò que comporta ser la parella d'una de les cares estrella de Telecinco.

A més a més, el fet que la mare d'Andrea Janeiro sigui també una de les veteranes col·laboradores del mític programa Sálvame tampoc ajuda que estigui al focus d'atenció dels mitjans. Sobretot ara, que la seva dona acaba de donar unes declaracions a l'espai vespertí, les quals han generat força enrenou.

Sens dubte, una confessió que ha fet la parella de Miguel Marcos i que no ha deixat ningú indiferent per la gravetat de l'assumpte, ja que està relacionada amb el seu fosc i dur passat.

Primer pla de Miguel Marcos.Miguel Marcos ha sigut testimoni de la darrera confessió de la seva dona | GTRES

Miguel Marcos descobreix la veritable raó per la qual la seva dona ha deixat de parlar de les addiccions

Fa uns anys, la dona de Miguel Marcos va travessar un dur i terrible episodi que li va costar força superar. Estem referint-nos a l'època en què la tertuliana va ser addicta a les drogues. Sens dubte, un sotrac complicat del qual, finalment, va poder sortir gràcies a la seva força de voluntat i ajuda professional.

Per a l'exdona de Jesulín de Ubrique sempre ha estat un tema força espinós, però, malgrat això, mai ha tingut cap inconvenient a parlar públicament d'aquesta etapa de la seva vida. De fet, la primera vegada que va tractar aquest assumpte va ser a Sálvame Deluxe, l'any 2013, on es va sincerar com mai de les seves addiccions.

«Estic sortint d'una espiral difícil. Ara, només soc addicta a la vida», va revelar aleshores. Ara, completament recuperada i allunyada d'aquest món, la dona de Miguel Marcos n'ha parlat en alguna ocasió en el programa presentat per Jorge Javier Vázquez.

Tot i això, últimament, la mare d'Andreita prefereix deixar enrere aquest passat i no donar-hi més importància. Però quin és el veritable motiu pel qual sembla que ja no vol parlar del tema? Doncs, ha estat ella mateixa qui ho ha explicat a l'espai on col·labora.

Tot va començar quan des del plató de Sálvame s'estava debatent la polèmica absència de Lydia Lozano a l'entrevista d'Al Bano. I és que, segons la periodista, finalment va decidir no anar-hi per una clara raó.

«No vaig ser perquè a la meva mare li va donar un ensurt quan li vaig dir que hi aniria. Ella em va dir que no fos», deia per a Socialité. Sens dubte, unes paraules que no van ser ben rebudes per alguns dels seus companys de programa, ja que van assegurar que aquest motiu era una senzilla i mala excusa per no enfrontar-se cara a cara amb l'italià.

No obstant això, una de les poques col·laboradores que va donar la cara per la canària va ser la mateixa dona de Miguel Marcos, qui la va defensar. Sí, perquè, tal com va confessar la de Paracuellos, també havia deixat de fer segons quines coses per no fer mal a la seva progenitora.

A això es referia deixar de parlar públicament de les seves addiccions. Segons ella, «per mi, en parlaria tots els dies, tant me fa. No ho faig perquè hi ha una persona que estimo molt, que és la meva mare, que pateix amb això», és la raó per la qual ja no vol abordar aquest assumpte.

Foto de Belén Esteban al plató de 'Sálvame'.
Belén Esteban va decidir deixar de parlar del seu dur passat per la seva mare | Telecinco

La dona de Miguel Marcos anuncia quan dirà 'adeu' a Sálvame

D'altra banda, si d'alguna cosa també se n'està parlant força, és de la marxa de la dona de Miguel Marcos del programa Sálvame. I és que, fa uns dies, la mare d'Andreíta va confirmar que ja té clar quan deixarà definitivament de col·laborar en el format vespertí. «Quan acabi Sálvame jo acabaré amb ell. Ho tinc claríssim», revelava. Així que, de moment, ens queda Belén Esteban per a estona.