Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Raquel Bollo

Raquel Bollo s'assabenta de qui és el nou xicot de la seva filla Alma

Raquel Bollo sap que la veritat ja ha sortit a la llum

Raquel Bollo va celebrar aquests dies, no sense polèmica, el bateig de Jimena, la petita de la seva filla Alma. En aquesta celebració van estar envoltats de molts éssers estimats i persones especials per a ells com és la nova parella de la jove.

Un noi que ja li hem pogut posar cara gràcies a un vídeo que ha publicat la seva parella. Sí, ja que, d'aquesta manera, ja sabem qui ocupa el cor de la 'influencer' en aquests moments.

Raquel Bollo ha vist revelar-se la identitat del seu gendre

L'excol·laboradora de Sálvame ha patit molt per la ruptura d'Alma amb Juan José Peña, el pare de Jimena. I ho ha passat pitjor quan ha vist que ell està sortint ara amb l'ex del seu fill Manuel, Aguasantas. Ara, però, està encantada perquè la jove torna a somriure i tot perquè ha trobat un nou amor.

Així doncs, la filla de Raquel està pletòricament  feliç i il·lusionada per aquesta nova relació, però ha intentat mantenir allunyada del focus mediàtic. Per això, encara que havia compartit alguna foto amb el seu xicot a les xarxes, en cap se li havia vist la cara.

Imatge de Raquel Bollo i la seva filla Alma
Raquel Bollo veu la seva filla molt il·lusionada | MTMAD

Tanmateix, això ha canviat ara en publicar a les 'stories' del seu compte d'Instagram un vídeo amb els millors moments viscuts amb ell. Una gravació en què apareixen de vacances, fent la migdiada, fent broma o de festa amb amics. Així és com hem pogut descobrir com és físicament ell, bru de cabells llargs, encara que no sabem ni el seu nom ni res de la seva vida.

És tan gran l'amor que la filla de Raquel sent pel seu noi, que fins i tot ha acompanyat la publicació d'unes sentides paraules. Ha escrit: «Perquè moro estant al teu costat, perquè em fas ser millor persona, perquè m'omples la vida de vida. Feliç tornada al sol, companyet meu».

Una tendra i romàntica publicació que té com a banda sonora una cançó de Maluma que porta per títol ADMV. Un 'single' que diu: «Quan l'únic que pesi sigui el que vam fer en vida i, encara que res d'això passi, ets l'amor de la meva vida».

Però això no és tot, perquè també hi ha penjat una fotografia abraçada. Una foto que li ha volgut dedicar pel seu aniversari i que apareix amb aquesta frase: «Sumant anys, al meu costat», al qual ha afegit l'emoticona d'una cara amb cors als ulls.

Raquel Bollo, feliç per la seva filla

Raquel Bollo està encantada de veure somriure de nou Alma, com també ho estan tots els seguidors de la jove. Tant és així que no han dubtat a desitjar-li el millor per aquesta nova relació sentimental.

De fet, ho han fet amb missatges a les xarxes socials com ara: «A ser feliç que t'ho mereixes», «M'alegro molt per tu» i «Ho mereixes. Que t'estimin moltíssim perquè vals molt».

En aquesta mateixa línia trobem: «Bravo i bravo, gaudeix del que et doni la real gana», «A estimar-se molt. Feu una parella meravellosa» i també «M'alegro molt i et desitjo el millor».

Imatge d'Alma Bollo i la seva mare posan juntes a un 'photocall'
Raquel Bollo ha vist com les publicacions d'Alma han provocat crítiques cap a totes dues | CatalunyaDiari

Això sí, l'ex de Chiquetete també ha vist que hi ha internautes que han aprofitat les publicacions de la seva filla per carregar contra totes dues. Ens estem referint a missatges com a «No sabia ni que tenia xicot, no estava amb el pare de la seva filla? Que ràpid que van aquestes noies».

Als quals s'uneixen: «Una altra com la 'mami'. Paios que els hi dobleguen l'edat i els ho paguen tot» «Com agafi la curseta de 'La Bollo', va fotuda».