David Flores Carrasco

David Flores Carrasco reconeix que no tornarà a veure la seva mare

David Flores ja ha assumit la pitjor de les notícies

Sempre allunyat dels mitjans de comunicació, sempre cautelós i sempre envoltat de la família. Així és David Flores Carrasco, el fill petit d'Antonio David i Rocío Carrasco. El jove continua mantenint-se al marge del circ mediàtic que encara forma la família: això l'omple d'orgull.

Des que va complir la majoria d'edat i malgrat la malaltia amb què va néixer, David tenia clar que no volia ser com ells. Ell és feliç passant moments amb els seus germans, el seu pare i Olga. Encara que tot s'hagi enfonsat els últims mesos, intenta ser positiu i no mirar el costat dolent de res. Per això, David Flores segueix en la superfície: és l'únic que ha mantingut el cap alt i que segueix amb la seva vida amb total normalitat. O almenys, fins ara.

El noi s'ha adonat que no tornarà a veure la seva mare i això l'ha afectat molt els últims dies. A continuació t'expliquem el motiu.

David Flores comença a estar-ne fart

Malgrat ser l'únic de la família que encara no ha format part de la televisió, David Flores sap què està passant. Tot va començar fa anys, quan Rocío Carrasco i Antonio David Flores van decidir separar-se.

Va començar llavors una batalla campal als jutjats que encara està vigent. Després d'anys sense saber res de la seva mare, David va saber que aquesta protagonitzaria un documental. Les seves declaracions no només van fer efecte en la població espanyola, també en la seva família, que es va ensorrar.

Olga Moreno, que per a David era la seva segona mare, va acceptar participar en Supervivientes. Mentrestant, la seva germana Rocío, va acceptar col·laborar a El programa de Ana Rosa i el seu pare, Antonio David, va ser expulsat de Telecinco.

Primer pla de David Flores Carrasco.
David Flores Carrasco és l'únic membre de la família que no s'ha enfonsat. | Europa Press

El temps va passar i, a conseqüència de la voràgine creada per Rocío Carrasco, Antonio David i Olga Moreno van decidir separar-se: un nou problema familiar que, 'a priori', només ha afectat Rocío. David es manté en peu, assegura que l'única cosa que li importa en aquests moments és la seva germana petita, Lola. Amb ella i amb Olga continua vivint a Màlaga, allunyat de Madrid, el centre de la informació rosa.

No obstant això, per més que intenta amagar-ho, David Flores Carrasco està travessant els seus pitjors dies. Aquesta setmana es podria descriure com a una de les pitjors per al jove. La raó continua sent la seva mare, encara que aquesta vegada la culpa no la té ella.

David Flores assumeix que no tornarà a veure la seva mare

Va tenir l'oportunitat de veure-la fa uns quants mesos quan la justícia els va citar a la mateixa sala. Tot i això, el jove va decidir no acudir a la cita, per la qual cosa es va quedar sense veure-la, almenys físicament, perquè David encara que no ho diu sí que la veia a la televisió.

Tanmateix, això ja s'ha acabat. Fa només uns dies, Telecinco va anunciar que el segon documental de Rocío Carrasco havia arribat al final. Ara són moltes les preguntes que els teleespectadors de Telecinco i David tenen. Què passarà amb Rocío Carrasco?

Malgrat que David no mantenia relació amb ella, sí que l'alegrava veure-la cada setmana a la televisió. Si hi ha un acostament entre tots dos, només ho podrem saber amb el pas del temps.