Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Xisca Perelló amb cara de patiment

Xisca Perelló confirma que Rafa Nadal ja no hi és

Rafa Nadal ha hagut d'allunyar-se de la dona i el fill

Rafa Nadal ha hagut d'allunyar-se seu bebè per un bon motiu. I és que ha de viatjar fins a l'Argentina per un dels seus compromisos tennístics. Ho ha fet poques setmanes després d'haver donat a llum la seva dona.

Acompanyat per Casper Ruud, número dos del món, tots dos han demostrat compartir una gran complicitat. «Ara estem de camí. Ens veiem aviat, Argentina», escrivia Nadal a les xarxes socials, malgrat que s'ha d'acomiadar del seu fill.

Foto de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
Xisca Perelló i Rafa Nadal estan més units que mai | Europa Press

Tot i això, queda clar que el petit Rafa es queda en molt bones mans amb la seva dona, Xisca Perelló. El mateix tenista reconeixia que cada cop li costa més viatjar des que va néixer el nadó.

«Deixes el teu fill a casa i sense poder-lo veure després de dues o tres setmanes, quan encara amb prou feines ens coneixem», afirmava emocionat. I és que la feina de Rafa no pot estar tant a casa com li agradaria en aquests moments.

«Ja el trobes a faltar, és una nova experiència, però tots els canvis són difícils a la vida».

Però, per sort, sempre pot recórrer al mòbil per veure'l quan el troba a faltar. «És positiu tenir les videotrucades, perquè puc veure el petit totes les vegades que vulgui, cosa que les altres generacions no podien fer, es fa menys dur».

Rafa Nadal s'acomiada del seu nadó per bolcar-se en el tenis

Nadal assegurava que havia necessitat un temps per adaptar-se a aquesta etapa en la seva nova vida i fins i tot s'atrevia a fer broma sobre les interaccions que tenia amb el petit.

«Amb ell... encara no parla del tot. Gairebé. Després de tres setmanes és difícil interactuar amb un nadó», explicava entre rialles.

L'arribada del petit ha portat Rafa a canviar completament la seva perspectiva, sobretot pel que fa a la seva carrera professional.

Abraçada entre Xisca Perelló i Rafa Nadal
Xisca Perelló i Rafa Nadal s'abracen després de la seva arribada de l'Open d'Austràlia | GTRES

«Que quedi una cosa clara, ja no lluito per ser número u. Lluito per ser competitiu en tots els esdeveniments que disputo, fa temps que lluitava per ser-ho i ja ho vaig aconseguir», assenyalava.

Tot i això, tampoc no hi ha dubte que el tenista continuarà gaudint de cada pas que fa al món de l'esport.

De fet, Ruud no pot estar més emocionat en poder unir-se al seu ídol per a la gira llatinoamericana. «És un honor per a mi haver estat convidat a la gira llatinoamericana amb Rafa», expressava.

«No diré que serà molt exigent. Crec que serà molt divertit. A veure quan torno. Encara tindré molts dies per recuperar-me del jet lag i el que sigui».

De moment, a tots dos tenistes els queda un llarg viatge per endavant, començant per Buenos Aires i seguint amb Xile, Colòmbia, Equador, Brasil i Mèxic. Així doncs, a Rafa i queden encara uns quants dies d'estar separat del seu petit.