Foto de Juan y Medio.

Juan y Medio parla de la seva possible boda en mesos i alimenta els rumors

El presentador ha parlat amb la premsa després d'haver rebut un premi

Juan y Medio és un d'aquells personatges de televisió que passen desapercebuts, generalment, per a la premsa rosa. Sempre discret i mantenint al marge la seva vida privada, tot i així, no ha pogut evitar parlar del possible futur enllaç.

I és que, en les ocasions en què apareix davant de les càmeres en algun acte, els periodistes aprofiten per preguntar-li. Intenten esbrinar alguna cosa del que no se sap del seu àmbit més personal. És el que ha passat aquesta setmana.

Gran reconeixement a Juan y Medio

El presentador porta des del 2009 al capdavant de La tarde, aquí y ahora recollint grans dades d'audiència. La seva presència a la televisió autonòmica andalusa és sinònim d'èxit, i així ho han volgut reconèixer.

Ahir es va celebrar la gala dels Premis Iris 2022 de l'Acadèmia de Televisió. Fins allà es va desplaçar Juan y Medio per recollir un guardó més que merescut. En concret, va aconseguir el Premi a Millor Presentador Autonòmic pel seu paper a la televisió andalusa.

Juan y Medio
Juan y Medio ha estat guardonat | Europa Press

La manera com condueix el programa i la tasca social que fan a l'espai amb la gent gran sempre destaquen. Han estat els motius que han portat Juan y Medio a aconseguir el cobejat guardó.

En el discurs d'agraïment, el presentador ha reconegut: «pagaria per fer el que faig». Ha afirmat que se sent agraït amb els seus companys de Canal Sur, «que m'ho posen fàcil diàriament». Deixa clar que la seva feina l'apassiona, i que no té intenció de deixar-ho aviat, malgrat els anys que porta a la televisió, sembla que no se'n cansa.

Juan y Medio dona la notícia, casament a la vista?

Però després de tanta alegria, Juan y Medio també ha parlat amb els reporters d'Europa Press per explicar alguna cosa de la seva vida privada, i vaja si ho ha fet. Com diem, no és habitual, però en aquesta ocasió el presentador ha donat alguna declaració sucosa.

I és que, en ser preguntat sobre els rumors que parlen d'un possible casament de cara al 2023, Juan y Medio no s'ha quedat callat. Ha contestat amb la naturalitat que el caracteritza.

Primer pla de Juan y Medio.
Juan y Medio no és donat a parlar de la seva vida privada | GTRES

“Bé, i el 2024, i el 2025, i el 2026. Ja no em puc casar ni el 2020, això ho posa. El 2020 no em puc casar, segur”, deia entre rialles el presentador. Queda clar que la seva resposta ha estat en to de broma, però el que sorprèn és que no ha negat la notícia per fer callar els rumors.

D'aquesta manera, Juan y Medio dona peu que no es tanqui la porta a parlar del possible enllaç. Però no ha quedat aquí la cosa, a més, al presentador també se li ha preguntat per la gran dona que l'acompanya al seu dia a dia. D'ella no se'n sap pràcticament res.

Juan y Medio s'ha fet el sord en un primer moment: «No t'escolto», deia davant de la pregunta del reporter. I després, davant la insistència, ha respost que la gran dona que l'acompanya és la seva mare. «Sí, ma mare. Per mi és com de la família».

Així, Juan y Medio, tal com ens té acostumats, no ha revelat gaires detalls concrets de la seva vida privada. Tot i això, tampoc ho ha negat, és més, ha jugat amb les seves declaracions, cosa que alimenta els rumors sobre un possible enllaç del millor presentador autonòmic del 2022.