Julio José

Julio José Iglesias, trencat en comprovar els rumors sobre la seva nova xicota

Julio José Iglesias no esperava rebre tantes crítiques

Julio José Iglesias s'ha quedat totalment destruït en conèixer tots els rumors que han començat a sorgir en relació amb la nova xicota. I és que, després de l'última aparició pública, el jove s'ha convertit en el centre de totes les mirades, i no precisament per algun tema relacionat amb la família coneguda.

Dijous passat, 17 de novembre, el fill de Julio Iglesias es va convertir en el protagonista principal d'un esdeveniment organitzat per la marca de joies Ghost. El cantant va decidir presentar en societat la seva actual parella, la model brasilera Vivi Di Domenico.

Primer pla de Julio José Iglesias
Julio José Iglesias s'ha convertit en el centre de totes les crítiques | GTRES

Però el que menys s'esperava Julio José Iglesias era la repercussió social que tindria aquest moment. I és que, el 'socialité' va escollir una forma una mica peculiar per mostrar la identitat de la seva noia.

L'artista va posar al photcall només per a les càmeres dels diferents mitjans de comunicació que van anar a l'esdeveniment i uns minuts més tard, va demanar a la seva parella que l'acompanyava.

El que ningú no s'esperava era la peculiar forma amb què Julio José Iglesias presentaria la seva nòvia. Al televisiu li va semblar una bona idea tapar la model amb un llençol, com si fos un fantasma, per després ser descoberta davant de tots els assistents.

«Destaparem el fantasma», va dir el cantant, entre aplaudiments i abans de revelar la cara de la seva nova parella sentimental.

Després d'aquest polèmic moment, Julio José Iglesias no va voler deixar passar l'ocasió per dedicar unes paraules tendres a la model.

«M'encanta perquè és una noia molt semblant a mi en el sentit que li encanta l'esport, és molt espontània, sempre estem d'acord en què farem», va començar relatant el fill d'Isabel Preysler.

Julio José i novia
Julio José sorprèn la premsa tapant la seva nòvia amb un llençol | Europa Press

I encara que com tota parella tenen els seus desacords, la veritat és que s'hi porta molt bé. «La veritat és que és encantadora, es porta bé amb tothom. M'encanta que sempre és molt positiva i això la veritat és que a mi m'atreu molt».

Ara, Julio José Iglesias s'ha quedat totalment trencat després de comprovar tots els rumors que s'han generat al voltant d'aquesta presentació social. I és que, segons sembla, a moltes persones no els ha agradat el gest que ha tingut amb la parella actual.

Julio José Iglesias es defensa de les acusacions

Julio José Iglesias s'ha convertit en el centre de totes les crítiques després de fer-se pública la manera peculiar que va tenir de presentar la seva nòvia públicament. I és que, per a molts, aquest acte ha deixat al descobert la banda més sexista del cantant.

Minuts després de publicar-se aquest vídeo polèmic, les xarxes socials es van omplir de centenars de comentaris criticant l'actitud que tant l'artista com la model van tenir en aquell esdeveniment.

Julio José Iglesias se defiende de las críticas
Julio José Iglesias se defiende de las críticas | Europa Press

«Tractar-la com si fos un trofeu… I gent, que ella hagi accedit, no treu el masclista. Les dones també tenim masclisme interioritzat i podem no adonar-nos», va criticar un usuari de Twitter.

Ara, fonts properes a Julio José Iglesias han volgut sortir públicament a defensar el jove després de tots els atacs que ha rebut els últims dies.

«No és masclista ni crec que sigui sospitós d'actituds misògines. Al contrari, és prou coneguda la seva implicació amb tot el que té a veure amb la lluita de la dona pels seus drets», ha assegurat aquesta persona propera al cantant.

Segons aquest confident, ell mai no va voler posar la seva nòvia en aquesta tessitura. A més, assegura que el que sempre va pretendre el fill de Julio Iglesias era seguir al peu de la lletra el missatge de la firma: «destapar emocions».