Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro, sense paraules: la seva mare abandonarà 'Sálvame'

Andrea de pedra en comprovar que no hi ha marxa enrere

Andrea Janeiro està atenta a tot allò que passa a Sálvame perquè hi treballa una de les persones que més estima al món. Sap que la seva mare és una de les protagonistes més grans del programa que els va donar menjar en els últims 13 anys.

Feia uns dies que Andrea Janeiro s'ensumava alguna cosa. Han estat moltes les vegades en què ha vist com Belén ha tractat de deixar el programa de La fábrica de la tele. Ha actuat així de vegades perquè està cansada després de 20 anys col·laborant en diferents programes de Telecinco.

És conscient que la madrilenya és una figura televisiva en declivi, perquè, d'un temps ençà, ja no entra en tantes polèmiques sobre el seu ex, Jesulín: això li resta interès de cara a l'audiència.

Andrea Janeiro sap que la seva mare deixarà Sálvame

La cadena de Fuencarral és la preferida de Belén, però amb el pas dels anys la mare d'Andrea Janeiro està cada cop més cansada. Fa uns mesos, afirmava que s'havia d'apartar, però no ha donat encara la data definitiva per deixar d'aparèixer al programa de Telecinco.

Foto d'Andrea Janeiro i Belén Estebal pel carrer
Andrea Janeiro assumeix que la seva mare ho deixarà quan s'acabi el programa. | GTRES

Belén Esteban ha donat moltes coses a l'espai dirigit per Alberto Díaz i David Valldeperas. No obstant això, també sap que el seu millor moment a la televisió ja ha passat i ara vol dedicar-se als altres negocis fora de la pantalla petita.

Tot i haver-se embutxacat una gran quantitat de diners cada vegada que s'ha assegut a Sálvame, Belén ja li ha comunicat a Andrea que vol canviar. Per exemple, vol posar el focus de forma més constant en el seu negoci d'alimentació: Sabores de la Esteban.

La confessió de la col·laboradora deixa de pedra la seva filla

En els últims dies, Belén assegurava que trauria nous productes i alguns serien tota una sorpresa per als seus fidels consumidors.

És evident que Belén deixarà Sálvame aviat. Ha deixat clar que, si el programa finalitza les emissions abans d'hora, ella no seguirà a la televisió. Ha dit que se n'anirà del mitjà alhora que l'espai presentat per Jorge Javier Vázquez. «Quan acabi Sálvame, jo acabaré amb ell. Ho tinc claríssim». Així es pronunciava Belén a la presentació d'unes noves patates de Sabores de la Esteban fa uns dies a Madrid.

Així doncs, la mare d'Andrea Janeiro parlava sense embuts d'aquest adeu. Encara que aquest comiat li farà mal a l'ànima, sap que és llei de vida. Comprèn que no ho ha d'allargar gaire per pura pena.

En aquell acte de presentació a un cèntric supermercat de la capital d'Espanya, Belén també parlava del seu marit Miguel Marcos. Confessava que continua tenint la idea de contraure-hi matrimoni per l'església d'aquí a un temps, encara que no té tanta pressa per passar per l'altar.

A més, Belén explicava als reporters congregats a l'acte de les noves patates fregides que ja tenia el menú de Nadal. Ja ha pensat com celebrar la nit de Nadal amb els seus, entre els quals hi haurà la seva filla Andrea Janeiro i la seva mare Carmen, que viu gairebé tot l'any a Benidorm.