Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
María Jiménez

María Jiménez: la foto que demostra quin és el seu verdader estat de salut

María Jiménez ha reaparegut públicament

María Jiménez ha tornat al focus mediàtic després de diversos mesos desapareguda dels mitjans de comunicació. La popular cantant ha presentat a Sevilla el seu nou projecte: una fundació per lluitar contra la violència de gènere i la discriminació LGTB.

Maria sempre s'ha caracteritzat per ser una defensora fidel dels drets de la dona i no hi ha dubte que aquest projecte és un pas molt important. Molt s'havia especulat sobre el seu estat de salut en els darrers temps i la veritat és que l'actriu ha reaparegut de manera irreconeixible.

María Jiménez reapareix molt canviada

La Fundació María Jiménez és un projecte que s'està forjant durant molt de temps i és una cosa que ha mantingut l'actriu molt ocupada. Finalment, divendres passat la fundació va ser presentada davant dels mitjans de comunicació. L'esdeveniment va ser presentat per Toñi Moreno, amiga íntima de la cantant, l'alcalde de Sevilla, Antonio Muñoz i el fill de María Jiménez.

María Jiménez
María Jiménez reapareix, molt canviada, per presentar la seva fundació per ajudar les dones víctimes de violència de gènere | Europa Press

Maria revelava que la fundació està concebuda com a «un espai de refugi i empara» per a les dones víctimes de violència de gènere. L'assistència laboral i la formació són dos pilars bàsics que es duran a terme a la fundació. A més, a través de la fundació, també es lluitarà contra la discriminació LGTB, una causa amb què Maria sempre ha estat molt compromesa.

Segons revelava María Jiménez, aquest era un projecte que feia molts anys que rondava al cap. No obstant, mai no havien trobat el moment de dur-ho a terme. L'artista explicava a Europa Press que, encara que està «cansada», està molt il·lusionada que el projecte vegi la llum.

Els mitjans de comunicació es van fer ressò de l'estat de l'actriu, ja que Maria feia molt de temps que estava allunyada de la vida pública i es va especular molt sobre la seva salut. María Jiménez va aparèixer amb una imatge molt diferent de la de les seves darreres aparicions.

Antonio Muñoz, alcalde de Sevilla, no va dubtar a dedicar unes emotives paraules a la cantant, lloant la seva valentia per crear aquesta fundació. «María Jiménez sempre ha donat un gran exemple de superació, ha alçat la veu per parlar en primera persona de la violència de gènere i ha estat ferma defensora dels drets de la comunitat LGTBI», ha comentat.

María Jiménez va estar molt ben acompanyada pels seus

La presentadora Toñi Moreno no es va voler perdre la presentació de l'acte. Totes dues es coneixen des de fa molt de temps i tenen una molt bona amistat. La periodista va confessar que Maria Jiménez és única, a més d'una gran font d'inspiració.

«Jo crec que és difícil trobar una segona María Jiménez al món. Jo sempre que parlo amb ella li pregunto què pren perquè ha sobreviscut a moltes coses», assenyalava.

Toñi va assegurar que Maria era una dona avançada a la seva època i que la seva gran tasca durant la dècada dels 80 és inesborrable. «Tota la gent que, als anys 70, 80, aquella gent que va ser tan valenta, que va sortir i es va posar a primera fila, té tot el meu respecte», confessava.

El seu fill, Alejandro Sancho, és el president de la fundació i no pot estar més feliç amb la gran tasca social que farà des del projecte. «Jo estic encantat sobretot de ser fill i ser president, encara que és una personalitat gran, però com que sóc un dels fans més grans, doncs llavors a seguir encaminant, protegint la seva imatge, les seves cançons, la seva gent i ajudant. És una tasca social important la que podem fer».