Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Norma Duval.

Norma Duval es deixa els seus estalvis en una cosa que deixa el seu marit de pedra

Norma Duval a punt de fer el gran pas

Norma Duval està vivint un dels moments més feliços de la seva vida. El darrer mes de juliol es va convertir en àvia per segona vegada. A més a més, ha tornat a reconciliar-se amb Matthias Kuhn després d'haver-se donat un temps. Ara, Norma estaria a punt de tornar a fer un dels passos més importants: casar-se, això sí, per tercera vegada.

Per a Norma Duval, l'amor és el gran motor que impulsa la seva vida. Va ser el 2010 quan Norma va conèixer l'empresari immobiliari i, des de llavors, va començar una història d'amor plena d'anades i vingudes. Després de més de dotze anys junts, l'actriu i l'alemany estan disposats a casar-se i, per descomptat, no serà una boda senzilla: d'això no en tenim cap dubte.

Norma Duval preparada per casar-se per tercera vegada

Norma Duval fa dècades que és una de les artistes més estimades i reconegudes pel públic. No obstant això, a ella mai no li ha agradat gaire parlar de la seva vida privada. Norma Duval ha parlat molt poques vegades sobre la seva relació amb la seva actual parella, Matthias Kuhn.

En les poques ocasions on ha parlat sobre ell, l'actriu ha reconegut la gran química que hi ha entre ells, i la complicitat que comparteixen: «Som dues personalitats que encaixem molt bé, però en determinats moments de la nostra vida també hem tingut els nostres moments de xoc. Però després hi ha molt d'amor i molt d'afecte i això és el més important de tot», revelava als mitjans.

Fotomuntatge de Norma Duval i la seva actual parella, Matthias Khün.
Norma Duval i Matthias Khün tornen a estar junts. | Europa Press

En un recent programa de Lazos de sangre, l'alemany va parlar sobre l'afecte i l'amor que té per l'actriu: «Norma és una dona molt completa, té un cor molt bo, però també té molta personalitat», confessava.

Tot i això, la relació ha estat plena de problemes, on moltes vegades han hagut de donar-se un temps. Segons va explicar l'actriu, tots dos tenen una forta personalitat, i això de vegades provoca certes diferències: «Tots dos tenim una personalitat prou forta, però sabem portar-ho bé. Ell té costums molt alemanys i jo, molt espanyols. Som dos trens, tenim molta força tots dos, no som dos vagons, som dues locomotores», assenyalava.

Fa un parell de mesos, va saltar la notícia que la parella s'havia donat un descans, però a l'estiu es va confirmar que havien tornat. El periodista Carlos Pérez-Gimeno va explicar a Y ahora Sonsoles que l'actriu pensava casar-se amb ell si tornaven: «Llavors Norma em va dir que, si tornava amb ell, era per casar-s'hi», va confessar.

Aquest periodista ha revelat que l'actriu ja està amb els preparatius de l'enllaç i, per descomptat, no serà «una boda senzilla». Norma pensa invertir prou en aquest moment tan esperat, ja que serà la seva tercera boda i voldrà deixar bocabadat l'empresari. L'actriu ho tindrà tot preparat perquè sigui perfecte i sigui un dia inoblidable per a tots dos.

Norma Duval en la seva millor etapa

Després de la mort de la seva mare el maig de l'any passat, Duval ha tornat a recuperar el somriure gràcies a la reconciliació amb Matthias i l'arribada del seu segon net.

L'exconcursant de Masterchef Celebrity va anunciar que tornava a ser àvia a través de les xarxes socials: «No puc estar més feliç amb els meus dos nets. Izan ja amb 9 anys i la petita Valentina és una preciositat de bebè. Feliç Diumenge», escrivia en una publicació d'Instagram.

En unes declaracions recents, l'actriu revelava que estava «molt feliç» i que tenia dos nets preciosos que estaven omplint la seva vida amb amor i alegria.