Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Luis Enrique.

Luis Enrique mostra una foto de la seva filla morta des de Qatar

Luis Enrique ha recuperat l'àlbum de fotos i ha volgut mostrar unes imatges molt especials

Luis Enrique és l'home del moment. El Mundial ha començat i inevitablement totes les mirades i tot el focus mediàtic es fixen en ell. Tanmateix, el seleccionador està preparat per rebre tota aquesta atenció.

Tant que, fins i tot, Luis Enrique ha decidit obrir-se un canal de 'streamer' a Twitch per parlar de tot el que passa durant aquests mesos a Qatar. Tot i que, a més de futbol, també ha tingut ocasió de conversar amb els seus seguidors sobre la seva vida personal. Fins i tot s'ha atrevit a fer broma del seu gendre, Ferran Torres.

«El senyor Ferran Torres, que si no m'agafa la meva filla i em talla el cap», deia fent broma. Un comentari que no va trigar gens a viralitzar-se i que li feia treure els colors al davanter.

Foto de Luis Enrique en un camp de futbol.
Luis Enrique es troba a Qatar, des d'on fa de 'streamer' | Europa Press

Luis Enrique, a més a més, ha aprofitat per parlar més sobre la seva família, arribant a obrir l'àlbum familiar. Aquesta vegada ha triat unes fotos d'unes vacances familiars a Costa Rica, uns dies que va passar amb molta il·lusió i divertiment. Tot venia enllaçat pel partit que disputarà la selecció amb el país caribeny.

«Intentaré ensenyar fotos», deia l'exentrenador del Futbol Club Barcelona (FCB). D'aquesta manera, mostrava als espectadors la seva família: la seva dona, els seus fills, el seu germà, les seves nebodes, no hi faltava ningú.

Així mateix, Luis Enrique es trobava amb una imatge de la més petita i comentava: «Mireu que valenta… És l'any 2016, tenia 7 anyets. La primera amb un somriure sempre». La petita, que per aquell temps tenia 7 anys, apareixia tirant-se per una tirolina. L'orgull de Luis Enrique es nota en la seva veu i en la forma d'expressar-se. I és que la seva filla petita va morir l'agost del 2019 a causa d'un osteosarcoma.

Luis Enrique es desviu per la seva família

L'asturià es va enamorar perdudament d'Elena Cullel fa 25 anys. Així, el 27 de desembre del 1997 contreien matrimoni. Més tard, fruit del seu amor, van néixer en Pacho, la Sira i la Xana per canviar-los la vida per sempre.

Tot i això, l'any 2019, les seves vides van tornar a fer un gir de 180°: a la petita li van diagnosticar un càncer als ossos. I malauradament, la malaltia va acabar guanyant la partida a Xana, la qual va morir.

Luis Enrique i Elena Cullell
Luis Enrique i la seva dona, Elena Cullell, durant el 'Longines Global CHampions Tour' celebrat al 'Club de Campo Villa' de Madrid. | EUROPA PRESS

«La nostra Xana ha mort aquesta tarda a l'edat de 9 anys, després de lluitar durant 5 mesos intensos», escrivia el seu pare. «Et trobarem molt a faltar, però et recordarem cada dia de les nostres vides. Amb l'esperança que en un futur ens tornem a trobar. Seràs l'estrella que guiï la nostra família», afegia.

Un final que va sumir tota la família en una gran tristesa. La notícia, a més, va causar gran enrenou al món de l'esport, ja que durant setmanes, el seleccionador va rebre mostres d'afecte de tots els esportistes i dels seus seguidors.

Luis Enrique, des de llavors, sempre ha tingut molt present la seva filla petita. Tant ell com els seus altres dos fills consideren Xana el seu àngel de la guarda. I gràcies a les seves transmissions a les xarxes socials, estem veient una faceta de l'entrenador mai vista.