YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Bustamante recorda el moment més tens amb Àlex Casademunt: «No ho van aconseguir»

El cantant ha recordat al seu gran amic a 'El Hormiguero'

David Bustamante està celebrant aquest 2021 els seus 20 anys de trajectòria en la indústria musical i, per aquest motiu, ha visitat aquest dijous, 25 de març, 'El Hormiguero’. Una entrevista en la qual no ha pogut faltar l'esment a Àlex Casademunt. 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Polèmica per la decisió de Bustamante

L'aniversari li ha portat a regravar noves versions de les cançons més reeixides de la seva carrera. Així, Bustamante ha llançat un nou àlbum, al qual ha titulat 'Veinte años y un destino'. Un nou treball en el qual no podia faltar el mític tema 'Dos hombres y un destino’.

La versió original, que va veure la llum l'any 2001, era un duo al costat d'Àlex Casademunt. No obstant això, la nova versió la va gravar el càntabre en solitari. I això va ser una cosa que va causar una gran polèmica, especialment després que el català compartís públicament que no li havien tingut en compte per a versionar-la. 

«Ja que tothom m'ho pregunta, no sabia absolutament res... És una gran cançó i m'alegro que soni de nou, però un missatge tampoc hagués fet mal», va escriure Àlex Casademunt en el seu compte de Twitter després del llançament de la nova versió de 'Dos hombres y un destino’.

Després d'aquest succés, tothom va pensar que la relació entre ells s'havia deteriorat, però les paraules de Bustamante en conèixer la defunció del català van servir per a deixar clar que la realitat era altra. «No és just! No puc...Per què? Que algú em digui que és mentida! Havíem quedat, teníem plans! Tocat i enfonsat... T’estimo germà... Descansa en Pau», va escriure el càntabre en les seves xarxes socials quan va conèixer la trista notícia de la defunció d'Àlex Casademunt. 

«Li van oferir molts diners»

Encara que Bustamante va deixar clar amb aquestes paraules i amb la seva presència en la vetlla que la seva relació amb el català no s'havia vist afectada pel llançament de la nova versió de 'Dos hombres y un destino’, Pablo Motos no ha pogut evitar tornar a portar el tema a col·lació. 

«Va haver-hi alguns fans que trobaven a faltar que ho haguessis gravat una altra vegada amb Àlex Casademunt i va haver-hi mitjans de comunicació que van aprofitar per a intentar inflar una espècie de polèmica, com vas viure allò?», li ha preguntat el presentador de 'El Hormiguero’. 

Bustamante ha explicat que després del llançament del tema i les paraules que va compartir el català en les seves xarxes socials, van parlar les coses i fins i tot van arribar a fer plans per a cantar la cançó junts en alguns concerts del càntabre. 

Però el que més ha sorprès ha estat la revelació sobre l'oferta que li van fer alguns mitjans de comunicació a Àlex Casademunt per la polèmica de la nova versió de 'Dos hombres y un destino’. «Jo sé que li van oferir molts diners per fotre merda i fixa't si m’estimava que mai li vas veure en cap lloc», ha relatat Bustamante. «Això és amistat. No pot un malentès o un empipament, que tots som molt temperamentals, amb 20 anys de germanor», ha continuat explicant el cantant. «No van poder, ni per molts diners, ficar merda entre dues persones que s’estimaven».

Els plans que tenien pendents Bustamante i Àlex Casademunt

Bustamante ha assenyalat que Àlex Casademunt era una «persona molt especial» que estava plena de llum. «Va viure a fons. Era una persona divertida, era l'etern adolescent, Peter Pan. Així era Àlex i així li recordem». 

«Espero que en aquesta cançó puguem honrar-li com ell realment es mereix i fer-li un homenatge en cada concert i cada vegada que la cantem».

Bustamante ha finalitzat el tema destacant que la nova versió de 'Dos hombres y un destino' no la va fer per a fer-li mal a Àlex Casademunt. «Sempre està ell, de fet en el meu videoclip hi havia un homenatge al primer videoclip. Mai va ser amb maldat, però vaig entendre que en aquest disc no volia fer el mateix, però sí que teníem plans de fer sorpreses i d'haver-la interpretat en directe».


Comentaris

envia el comentari