Antonio David Flores i Olga Moreno passejant pels carrers de Màlaga

Olga Moreno, 'obligada' a anar a 'Supervivientes' per un assumpte d'Antonio David

El tertulià s'ha quedat sense feina a Mediaset arran de l'emissió del documental de Rocío Carrasco

El testimoni de Rocío Carrasco ha sacsejat l'actualitat mediàtica del món del cor de tal manera que tots els implicats han viscut canvis en la seva vida, i en la majoria dels casos no per a millor. De fet, després de l'emissió dels dos primers capítols del documental, Antonio David Flores ha perdut el seu treball com a tertulià per a Mediaset, mentre que la seva dona, Olga Moreno, podria veure's expulsada de la nova edició de 'Superviviente', segons ha informat 'EsRadio'.

Tot aquest terratrèmol afectarà l'economia de la família Flores Moreno, ja que els únics ingressos familiars provenien únicament de les exclusives televisives que aportava el tertulià. En aquest sentit, Daniel Carande ha explicat en el citat mitjà que en les últimes hores es negocia la sortida del concurs d'Olga Moreno, sigui abans de començar-lo sigui durant el transcurs d'aquest. Tot i la voluntat de la producció del programa, la intenció de la dona d'Antonio David és participar en el 'reality' per la necessitat d'ingressar diners.

Cal recordar que durant tota la seva trajectòria com a tertulià ha ingressat uns cinc milions d'euros, ja que ha participat en nombrosos programes com 'A tu lado', 'El programa de Ana Rosa', 'Enemigos íntimos', 'Crónicas Marcianas' o 'Sávame', entre altres.

Els deutes cerquen Antonio David

Tot i aquests milionaris ingressos, l'exagent de la Guàrdia Civil es va declarar insolvent l'any 2012 a causa d'un deute de capital amb la seva exdona Rocío Carrasco i que el va deixar sense la seva casa de San Sebastián de los Reyes. Davant aquest embolic judicial, Antonio David Flores va passar a cobrar els diners de les seves col·laboracions televisives a través d'una societat anònima.

En aquest sentit, el mateix tertulià va reconèixer haver utilitzat les societats de la seva dona per tal de percebre al voltant de 112.800 euros de 62 intervencions. A aquesta quantia se li afegeix un total de 1.200 euros al mes per un programa en què tenia quatre participacions mensuals i altres 14.000 euros per una aparició televisiva en horari de màxima audiència.


Totes aquestes batalles judicials el van mantenir allunyat de la televisió durant un temps fins que va aparèixer a 'GH VIP', on la seva filla va ser la seva defensora, guanyant-se així un lloc com a personatge televisiu. Les aparicions televisives de tots va provocar els intents de suïcidi de Rocío Carrasco, segons va explicar ella durant l'emissió del documental.

El seu pas per 'Sálvame'

La seva participació en el 'reality' li va reportar uns 27.000 euros setmanals, alhora que, en sortir, li va assegurar un seient (i importants ingressos) com a tertulià habitual a 'Sálvame', el programa estrella de Mediaset. Aquest era, fins al seu acomiadament, els únics ingressos d'Antonio David Flores, ja que les cinc societats mercantils a què està vinculat no tenen cap activitat des de fa anys.

Pel que fa a propietats immobiliàries, el tertulià compta amb un percentatge d'una propietat en una urbanització d'Alhaurín de la Torre en què va residir amb Rocío Carrasco durant el seu matrimoni.