YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un testimoni reforça Antonio David quan més falta li fa: «És un bon pare»

Una persona propera a Rocío Carrasco continua defensant el col·laborador

Rocío Carrasco ha aconseguit amb la seva sèrie-documental que tots els membres de la seva família se sentin assenyalats. La filla de Rocío Jurado ha acabat amb 25 anys de silenci i de mentides, posant a cadascú al seu lloc, on el primer ha sigut Antonio David Flores. El seu testimoni de com havia estat maltractada per l'exguàrdia civil ha acabat amb la seva carrera televisiva, i ara el col·laborador ha començat a moure fitxa interposant una denúncia a la seva exdona.

Encara queden vuit capítols per veure i Rocío Carrasco ja ha donat unes pinzellades sobre el que explicarà a continuació. La menció sobre com havia canviat l'opinió que tenia de José Ortega Cano quan aquest es va casar amb la seva mare, situa l'exdestre com el proper protagonista de la seva història i totes les alarmes han saltat.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

José Ortega Cano defensa a Antonio David Flores

La reaparició pública de Rocío Carrasco ha provocat que tots i cada un dels membres de la seva família comencin a estar nerviosos. Durant 25 anys han explicat el que han volgut sobre la filla de Rocío Jurado aprofitant el seu silenci i, ara que l'ha decidit trencar, se senten entre les cordes i reculant.

José Ortega Cano, el que va ser l'últim marit de 'la més gran', es troba ara mateix en el focus de la notícia després de les declaracions de Rocío Carrasco. L'exdestre assegura que el seu delicat estat de salut li prohibeix veure el documental, però no pot evitar que li arribi informació sobre el que ha explicat Rociíto.

«A causa dels meus problemes de salut, ja que tinc la tensió molt alta, el meu doctor em va recomanar que no veiés el programa diumenge a la nit, però evidentment ja he vist i m'han explicat molt del que allà es va dir», explica Ortega Cano i assegura que per a ell es tracta «d'una situació molt complicada».

Malgrat tot el que Rocío Carrasco va explicar sobre la seva vida amb l'exguàrdia civil i com aquest ha manipulat als seus propis fills per posar-los en contra seva, el marit d'Ana María Aldón continua defensant l'opinió que té cap a Antonio David Flores: «he dit i segueixo dient que a Antonio David Flores el veig un bon pare. Parlo únicament en el seu paper de pare, ja que en aquesta vida és molt complicat ser bo amb tothom».

«Està pendent dels seus fills»

En la memòria de tots els que han seguit la història d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco, queda en el record les vegades que José Ortega Cano es va enfrontar a l'exguàrdia civil en els mitjans de comunicació. El marit de Rocío Jurado va arribar a recriminar-li en directe que hagués maltractat Rociíto i entre els dos era més que evident la mala relació.

Amb el pas del temps i a mesura que Rocío Carrasco s'allunyava de la seva família, Ortega Cano i Antonio David van començar a apropar postures. Bé fos per la capacitat de manipulació que té el col·laborador o pel distanciament de Rociíto, la veritat és que el marit d'Ana María Aldón es va posicionar i va defensar a qui un dia va ser el seu gendre.

«Vaig tenir els meus alts i baixos amb ell, però avui sí que puc dir que és un bon pare i està pendent dels seus fills. En aquesta història no vull posar-me a la banda de ningú. Jo estic amb la meva dona i fills, i preocupat amb la meva salut que prou tinc», ha explicat José Ortega Cano que, sense voler posicionar-se, sí que ha deixat clar l'opinió que té respecte a Antonio David Flores i el seu paper com a pare.


Comentaris

envia el comentari