Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la Princesa Elionor

La passió que Elionor porta als gens i ha heretat de la seva mare, Letícia

La princesa ha triomfat durant el seu primer acte en solitari

Per fi la princesa Elionor s'ha estrenat en el seu primer acte en solitari, i ho ha fet a la mateixa edat que el seu pare Felip VI, qui era un jove molt compromès i responsable amb quinze anys, unes qualitats que sembla haver heretat la seva filla. Així, el rei s'ha convertit en tot un exemple a seguir per a Elionor, sobretot ara que ella porta sobre les seves espatlles el pes d'haver de netejar el nom de la corona.

En el seu moment, el príncep Felip va haver de fer front al seu gran repte, que era atendre el seu primer viatge oficial a l'estranger, mentre que la seva filla ha atès el seu primer acte en solitari. L'actitud del rei va acabar sent d'allò més lloada entre aquells que estaven presents: «hauria de tenir la timidesa d'un nen pròpia de la seva edat enfrontat als protocols oficials, però, com havia crescut dins de la reialesa, es desenvolupava amb soltesa».

A més, assenyalaven que Felip «conversava en un to menor, sense fer ostentació de la seva condició i no defugia cap conversa», una cosa que sembla compartir amb la seva filla. I és que ahir va ser un dia molt important per a Elionor, però, malgrat això, la jove ha demostrat saber controlar els nervis i, fins i tot, ha tret a la llum una faceta que ha heretat de la seva mare, la reina Letícia.

Ni més ni menys que la de periodista, ja que no ha dubtat a mostrar-se molt còmoda i fins i tot s'ha atrevit a fer preguntes micròfon en mà. Ha estat a l'Institut Cervantes, que commemora aquest any el 30è aniversari de la seva fundació.


La princesa ha estat acompanyada per la vicepresidenta Carmen Calvo, el director de la institució, Luis García Montero, i la secretària d'Estat de Cooperació, Ángeles Moreno. Així, Elionor s'ha animat a obrir el torn de preguntes sobre 'el salt al món virtual' que ha donat la institució, demostrant que porta en els gens la professió a la qual tant afecte li té la seva mare.

«Com a estudiant de l'ESO, he utilitzat l'eina diverses vegades, la de la Biblioteca Cervantes virtual, i enhorabona perquè crec que és molt útil, i els meus companys també, moltes gràcies». A més de felicitar els responsables de la institució per les seves eines tecnològiques, les quals ha assegurat que li han resultat molt útils a ella i als seus companys de classe, també s'ha interessat per la situació dels treballadors que estaven a l'estranger i no havien pogut tornar a casa a causa de la pandèmia.

«He llegit també que hi ha hagut treballadors de l'Institut Cervantes fora d'Espanya que no han tornat des que va començar la pandèmia a veure els seus familiars. M'agradaria saber com estan, si ha millorat la seva situació i si han pogut venir», ha preguntat la princesa, que ha estat molt encertada i segur que hi haurà omplert d'orgull als seus pares. Tant a l'entrada com a la sortida, ha comptat amb l'ovació del públic, així que pot estar molt contenta.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

La marxa de Leticia com a periodista

La reina Letícia, graduada en periodisme per la Universitat Complutense de Madrid, mai no ha deixat enrere la seva veritable vocació. I, després d'exercir com a periodista durant una mica més d'una dècada, en la qual arribava a presentar els informatius de RTVE, segueix presumint dels seus dots comunicatius cada vegada que té oportunitat.

Malgrat haver-se casat amb un príncep, Letícia mai ha oblidat el seu camí en la professió que tantes alegries li ha donat i tan feliç l'ha fet. I, per a mostra, la lectura que fa dels seus discursos o el vídeo tan professional que va gravar recentment amb motiu del Dia d'Internet, on s'aprecia la gran soltesa que té davant de les càmeres.