ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

David Bustamante torna al plató de televisió amb un sorprenent treball

El cantant formarà part d'un nou programa de TVE

David Bustamante al programa 'All you need is love'
David Bustamante s'estrena com a reporter d'un programa | Mediaset

Si per una cosa s'ha caracteritzat sempre David Bustamante, és per ser una persona molt polifacètica. El cantant ha sigut jurat, ballarí, paleta i fins i tot ha fet alguna aparició com a còmic. Bustamante és un excel·lent cantant que també ha demostrat ser un bon ballarí gràcies al programa 'Mira quién baila' on va conèixer la seva actual parella, Yana Olina, amb qui va iniciar una relació ara fa dos anys.

L'ex de Paula Echevarría s'atreveix amb tot, i així ho ha demostrat en sumar-se a un nou projecte on durà a terme una nova activitat que fins ara mai havia fet. Bustamante formarà part de l'equip del programa 'Como Sapiens' que presentarà Miguel Ángel Muñoz. Aquest es tracta d'un nou espai gastronòmic de TVE que s'estrenarà el pròxim dilluns 28 de setembre a les 14.00 hores.

Es tracta d'un programa que no està relacionat amb el món de la música ni amb el del ball i és per això que David ens mostrarà el seu nou i sorprenent rol professional. L'exconcursant d''Operación Triunfo' s'estrena com a reporter del programa tal com ha confirmat en exclusiva 'Vertele'.

Al programa també hi participaran altres cares conegudes com la de Fernando Tejero, Tania Llasera, Paloma San Basilio o Elena Furiase, entre altres. Després dels grans resultats que està aportant 'MasterChef', TVE ha decidit continuar apostant pels programes gastronòmics.

David Bustamante s'estrena com a reporter d'un programa

Així doncs, des del programa s'ha apostat pel cantant que farà de reporter fix de 'Como Sapiens'. Tot i estrenar aquest nou 'rol', Bustamante continuarà implicant-se amb la música i és que ja està preparant coses noves pels seus fans, ja que el seu nou cd està a punt de publicar-se. Durant aquests pròxims mesos el cantant estarà molt ocupat.

Aquestes són bones notícies per a David Bustamante qui, igual que molts dels seus companys de professió, va veure com el coronavirus truncava els seus plans professionals. TVE segueix apostant pel cantant qui guarda molts bons records i emocions de la cadena pública on, fins i tot, va aconseguir refer la seva vida sentimental amb Yana amb qui ja té una relació consolidada.


Comentaris

envia el comentari