Sorpresa per l'última confessió de Bustamente: «Hi tenia molt mala relació»

El cantant ha revelat un dur episodi de la seva vida en una entrevista amb Bertín Osborne

Imatge de David Bustamante
David Bustamante revela els seus problemes amb el menjar | Twitter (@lecturas)

David Bustamante ha estat un dels últims convidats al programa 'El show de Bertín', que el presentador condueix cada dimecres a Canal Sur. El cantant i ex de Paula Echevarría es va sincerar com mai en aquesta entrevista, en la qual va revelar detalls molt íntims que fins ara no havien sortit a la llum, com els seus problemes amb el menjar.

 

A punt de complir 20 anys de carrera en la música, el cantant es troba en un dels seus millors moments tant personal com professionalment, però, segons ell mateix ha confessat en el citat programa, no sempre ha estat així. David Bustamante ha decidit revelar un dels episodis de la seva vida més foscos: «Tenia una mala relació amb el menjar, el feia servir com a premi i després em castigava per menjar-lo. Ha estat una lluita molt dura, tots tenim mirall a casa nostra», ha relatat.

 

El cantant va assegurar que en la quarantena va arribar a engreixar 8 quilos i que li va donar per cuinar, però que ara ha aconseguit establir un equilibri i baixar alguns quilos:«Ara em cuido amb la meva dieta i el meu entrenador»,ha assegurat, insistint que els comentaris que es fan sovint sobre el seu físic li fan molt de mal.

 

I és que en els últims temps, els canvis de pes del cantant han estat notables i han propiciat tota mena d'especulacions. Unes declaracions amb què l'altra convidada del programa, Vicky Martín Berrocal, se sentia totalment identificada, afirmant: «Jo també he tingut aquests problemes amb el menjar, i l'he fet servir com a premi i després també em castigava».

Bustamante, enamorat com mai de Yana Olina

Però el cantant també ha tingut paraules dolces per confessar l'amor que sent per la seva parella, la ballarina Yana Olina, a qui va conèixer gràcies al seu pas pel programa 'Bailando bajo las estrellas' en 2018. Aquest any, just abans de la pandèmia pel coronavirus, Yana Olina es va traslladar a Madrid per viure al costat del seu noi i obrir la seva pròpia acadèmia de ball.

 

En el citat programa, David Bustamante ha confessat estar profundament enamorat de la seva xicota i també ha tingut paraules d'adoració per la seva filla Daniella, de qui ha assegurat: «No entenc com podia viure abans que ella naixés, la necessito. Em desarma».

El cantant evita pronunciar-se sobre la seva exdona

David Bustamante realitza poques aparicions públiques, però quan les fa, hi ha un tema que inevitablement que sempre surt a col·lació, la seva ruptura amb Paula Echevarría. El passat mes d'octubre, el cantant va concedir una entrevista també a Canal Sur amb Toñi Moreno, per al programa 'Un año de tu vida'. Allà, la presentadora va ser molt directa i li va preguntar per aquest espinós tema sobre el qual ell sempre evita pronunciar-se.

 

«Nosaltres vivim amb molta emoció tota la teva vida, la teva transformació d'un nen de poble a un noi d'èxit, guapíssim, que es casa amb una actriu meravellosa a la qual jo adoro. I ens fèieu partícips d'aquesta felicitat. Després es van torçar les coses, no sou la primera parella que se separa ni l'última, i tu pretens que això no interessi, i això interessa. On és el límit per a tu?», va dir Toñi Moreno a David Bustamante, fent referència a tot l'interès que va generar la seva ruptura.

 

«És normal que interessi la meva vida. El límit està en el fet que si dic que no m'agrada parlar d'una cosa perquè fa mal, que ho deixin aquí, que no em segueixin insistint dia rere dia, perquè fa mal», va expressar el cantant amb tota naturalitat.


Comentaris

envia el comentari