Primer pla del cantant David Bustamante frunzint el front

«Quin any»: David Bustamante es trenca amb una altra inesperada mort

David Bustamante està desolat per la tercera pèrdua que ha patit aquest 2021

David Bustamante es troba en un moment pletòric en l'àmbit professional perquè està treballant al musical 'Ghost' i té la gira del seu últim disc. A més, ha estat semifinalista a 'Masterchef Celebrity'.

Però les coses no van tan bé en l'àmbit personal. Tot i tenir una bona parella, filla i família, durant el 2022 ha patit tres pèrdues molt importants. L'última s'acaba de produir fa unes hores: ha mort el seu amic Carlos Marín, cantant d'Il Divo.

David Bustamante, destrossat per la mort de Carlos Marín

David s'ha mostrat visiblement trist a les xarxes. El motiu és la mort de l'integrant d'Il Divo, Carlos Marín. Sembla que tenien una estreta relació i això ha provocat que el càntabre estigui afectat pel que ha passat.

Bona mostra d'aquest dolor que sent ara és la darrera publicació que ha fet a Instagram. Ha penjat una fotografia de Carlos, acompanyada del missatge següent: «Quin any».

«Descansa en pau company i amic. Em quedo amb el teu llegat i l'última conversa mentre fèiem un beure davant de la piscina #MuyTriste».

Ràpidament els seus seguidors li han donat el condol i enviat afecte. Aquest seria el cas de Geno Machado, que li ha escrit: «Que injust, David! Cuida't molt. T'estimo».

Les altres dues morts que aquest 2021 han destrossat David Bustamante

Si aquesta pèrdua ha deixat realment trist Busta, també ho han fet dues més que han marcat negativament aquest any. La primera es va produir fa una setmana, quan la seva amiga Verónica Forqué, amb qui havia coincidit a 'Masterchef', es prenia la vida.

L'actriu, després de patir una forta depressió per diverses garrotades emocionals, va decidir posar punt final. El càntabre es va mostrar realment tocat després de conèixer la notícia.

També va penjar una fotografia d'ella somrient, acompanyada d'aquestes paraules: «Avui és un dia molt dolent, petitona meva. Va ser un plaer compartir, conviure i aprendre al teu costat. Et trobaré a faltar molt».

Així mateix, va aparèixer compungit al tanatori, al qual va acudir per donar-li l'últim adeu. Va manifestar de Verónica que «era meravellosa, dolça, especial i espiritual, una grandíssima artista i una meravellosa companya. Són moments molt difícils on no hi ha paraula de consol».

David Bustamante sent interceptat per uns reporters
David Bustamante es va mostrar molt trist en el comiat a Verónica Forqué. | GTRES

 Les dues pèrdues esmentades han causat un enorme mal a David, però, sens dubte, la més dura de totes és la que va viure el mes de març. El seu amic, el seu «germà» Álex Casademunt moria en un accident de trànsit a 39 anys.

Aquesta inesperada i fatídica mort el va fer trencar completament. També li va dedicar una publicació a Instagram amb una foto junts i el missatge: «No és just, no puc».

«Per què? Que algú em digui que és mentida. Havíem quedat, teníem plans. Tocat i enfonsat, t'estimo germà».

Tot just conèixer la tràgica notícia, David va viatjar ràpidament amb altres companys fins a Mataró per acomiadar a Álex i per estar al costat de la seva família. Allí no va poder evitar les llàgrimes i abraçar-se amb enorme pesar a la mare del difunt. Se n'havia anat la seva meitat, el seu millor amic a 'Operación Triunfo' i el seu inseparable 'partenaire' a 'Dos hombres y un destino'.

Els cantants Álex Casademunt i David Bustamante dalt d'un escenari.
La pèrdua més gran per a David Bustamante ha estat la d'Álex Casademunt. | GTRES

Bustamant segur que està desitjant que el 2021 acabi per tancar un dels anys més fatídics de la seva vida fins ara.