Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Cantero

David Cantero s'enfonsa en directe en confirmar la mort del fill del seu amic

David Cantero s'emociona en donar una notícia que mai hauria volgut transmetre

David Cantero no va poder contenir l'emoció en enviar un sentit missatge a un dels seus amics més propers. El presentador d'Informativos Telecinco va dedicar uns minuts per lamentar la mort del fill petit del seu company. Amb ell hi havia Isabel Jiménez, que va voler sumar-se a les mostres d'afecte de Cantero, profundament afectat.

I és que, tan aviat com Mediaset va rebre la trista notícia del que havia passat a un dels seus treballadors , s'hi van bolcar sense pensar-s'ho. Rafael Carballo comunicava la mort del seu fill petit i els missatges de suport no van trigar a arribar. Amb un emotiu vídeo i un preciós missatge, David es bolcava de ple en la família.

David Cantero s'emociona davant del missatge de comiat

David Cantero va voler acomiadar ahir Informativos Telecinco dedicant els últims minuts a Rafael Carballo, un dels seus companys de redacció. Hores abans d'iniciar l'espai, David i Isabel Jiménez van rebre la trista notícia de la mort del seu fill Bruno.

Amb la veu entretallada i ple d'emoció, Cantero va pronunciar un sentit missatge lamentant els fets i enviant forces a la família. «Avui, durant el nostre comiat, volem enviar tot el nostre afecte al nostre company Rafa Carballo i a la seva família després de la mort del seu fill Bruno», va començar dient Isabel.

David Cantero
David Cantero envia un missatge d'ànims després de la mort de Bruno | Mediaset

Una rara malaltia ha estat la causant de la mort del nen, que ha deixat la seva família totalment destrossada. «El petit Bruno feia anys que lluitava per la seva vida des que li van diagnosticar una Encefalopatia Espongiforme Transmissible», va afegir Cantero.

És una malaltia neurodegenerativa que afecta el desenvolupament del cervell i el teixit nerviós i resulta mortal per a qui la pateix. Per acompanyar les paraules, tots dos periodistes van donar pas a un vídeo on es recollien les campanyes que s'han fet per a Bruno.

Eren actes per intentar recaptar fons destinats a la investigació on els companys del pare de Bruno hi han estat molt implicats. «De tota aquesta gent que a través de gales, tornejos i carreres populars van aconseguir recaptar fons per avançar en una costosa i complexa investigació», deia Cantero emocionat. «Tots a Informativos Telecinco i a Mediaset ens unim al seu dolor», va acabar amb la veu entretallada.

David Cantero, trencat per l'agraïment de la família de Bruno

David Cantero no podia amagar l'emoció que l'embargava en pronunciar les paraules de suport a la família del company. La història de Bruno era coneguda per molts membres d'Informativos,  que han lluitat pel petit fins al final.

Lamentablement la malaltia ha acabat emportant-se'l, però la família ha tret forces d'on no n'hi havia per agrair totes les mostres d'afecte. «Des d´aquí, la seva família vol agrair tota l´ajuda que han rebut durant aquesta dura batalla i el gran esforç de tots els que s´han bolcat en ells», finalitzava Isabel.

Isabel Jiménez i David Cantero
Isabel i David Cantero envien missatges de suport a la família de Bruno | INSTAGRAM @ISABELJIMENEZT5

Ha estat un missatge que els pares de Bruno també han fet públic a les xarxes socials, on han donat les gràcies per tot. Sobretot al seu fill, que els ha donat una lliçó de vida que no oblidaran mai.

«Gràcies, Bruno, per la lliçó de vida, gràcies pel llegat que ens deixes», publicaven a Facebook. «T'estimem tant que no podem ni respirar del dolor que sentim», afegeixen. «Adeu, amor meu, fins aviat. El pare, la mare i Maru», finalitza la publicació.

Després de les sentides paraules de David Cantero, tots dos presentadors donaven per finalitzat l'informatiu visiblement afectats i amb cares serioses. Ha estat un cop dur per a tot l'equip de redacció, però sobretot per a la família que ha acomiadat Bruno en la més estricta intimitat.