David Cantero sorprèn: el seu fill és un presentador de Telecinco

El jove és un rostre conegut pels seguidors de 'Mediaset'

David Cantero durant el fotoreclam del 40 aniversari dels premis ARI a Madrid
David Cantero sorprèn: el seu fill és un presentador de Telecinco  | GTRES

Un dels presentadors de telenotícies més estimats i amb més carisma de la televisió actual és, sense cap dubte, David Cantero, qui es troba al capdavant d'Informatius Telecinco' amb la seva companya Isabel Jiménez, amb la qual ha aconseguit formar un gran equip. El que sigui molt contundent amb les seves paraules, que rebutgi les injustícies i que també tingui una gran sensibilitat han fet que arribi al públic.

I precisament aquesta sensibilitat l'ha tret ara a la superfície per compartir una informació amb els seus seguidors, en concret, ha felicitat pel seu aniversari al seu fill (Álvaro Berro), que també és molt conegut a Mediaset. Es tracta d'un periodista que exerceix com a reporter, i no només en els esmentats informatius sinó també en programes com 'Cuatro al día'.

La fotografia de la felicitació

Dimecres va ser quan David Cantero va optar per desitjar-li un feliç aniversari al seu fill mitjançant una fotografia junts en la qual Álvaro és un nen, exactament, els dos apareixen amb ulleres de sol i remant dins d'una barca. I aquesta instantània l'ha acompanyat de les següents paraules: «Remant junts, quan les meves 'crineres' rockeres eren encara abundants i d'un negre i brillant atzabeja... @alvaroberro. Feliç aniversari, fill!». Aquesta publicació ha portat al fet que el jove periodista hagi respost al seu pare amb l'emoticona d'un cor.

Les reaccions a la felicitació

Més de 5.900 'm'agrada' té aquesta publicació, que ha encantat als seguidors del presentador, ja que mostra d'això és que li han deixat missatges com aquests, no on només feliciten Álvaro sinó on també comenten la imatge dels dos protagonistes:

  • «David, crec que ets com un bon vi...».
  • «Felicitats, Álvaro».
  • «Quina foto més bonica!».
  • «Bonica foto i a seguir remant».
  • «Moltes felicitats a un gran professional amb una molt bona escola».
  • «Sempre seràs bonic i interessant».

És més, fins i tot hi ha algun amic i company de pare i fill que també s'ha animat a comentar la publicació. Aquest ha sigut el cas, per exemple, d'Isabel Jiménez, que ha escrit el següent: «Guapos». I a aquesta paraula ha afegit diverses emoticones de cors.

Qui és Álvaro Berro?

Álvaro és el fill gran de David Cantero, concretament, és fruit del primer matrimoni d'aquest amb Carmen Berro, que és una sevillana que exerceix com a productora de comunicació. El fet que els seus dos pares treballin en l'àmbit de la informació va fer que des de primerenca edat el jove sentís una gran passió per aquest món.

Per aquest motiu no va dubtar a encaminar els seus passos cap a aquest mateix àmbit i, gràcies a això, li ha fet comptar amb el suport, la comprensió i els consells constants dels seus progenitors. Aquests, juntament amb els seus dos germans petits (Alejandro i Adriano), fruit del segon matrimoni de David amb Berta Caballero, són els pilars de la seva vida.

Álvaro va estudiar el Grau de Periodisme a Madrid, concretament a la Universitat Francisco de Vitoria. Ha passat per mitjans com a 'Europa Press', 'Movistar', 'RTVE' o 'Atresmedia'. Ara, però, es troba en 'Mediaset', on ha exercit com a reporter tant per als informatius com per 'Cuatro al día' o 'El programa de AR'.

Sempre ha tingut clar que no volia arribar a cap meta per ser 'fill de...', d'aquí que decidís no fer servir el cognom del seu pare i va optar pel de la seva mare. Això sí, amb el seu progenitor, a més de la professió, li uneix la seva passió pel surf, que a tots dos els encanta l'art i, fins i tot, que són uns apassionats de les motos.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.


Comentaris

envia el comentari