Imatge d'Antonio David Flores amb el seu fill, David Flores

David, el fill de Rociíto, apareix acompanyat per primera vegada en molt de temps

Antonio David veu com perilla la seva imatge de 'bon pare' i podria desaparèixer durant un temps de la televisió

David Flores s'ha convertit en el protagonista després de l'emissió del sisè capítol del documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Rocío Carrasco ha confessat que van tenir el seu fill a casa amb el braç trencat durant dos dies fins que, finalment, van portar-lo a l'hospital. 

Antonio David Flores no ha volgut parlar amb la premsa

Curiosament, hores abans d'emetre el capítol, 'El Programa de Ana Rosa' va voler entrevistar Antonio David, que anava acompanyat del seu fill David Flores. Tot i que Mediaset va decidir prescindir del col·laborador, ara busca la seva opinió sobre la sèrie documental de la seva exdona. És per això que el programa de Telecinco va dirigir-se fins al cotxe d'Antonio David, on també hi havia el seu fill, que no va mostrar la cara per la mascareta

L'exguàrdia civil va assegurar trobar-se «molt bé, molt tranquil i content». Ara bé, la periodista Marta Riesco ha explicat que l'actitud d'Antonio David Flores ha canviat després de l'emissió de la sèrie documental. 

David Flores i Antonio David Flores en una connexió amb 'El programa de Ana Rosa' el 7 d'abril de l'2021
David Flores, el fill de Rocío Carrasco, apareix acompanyat per primera vegada en setmanes | Mediaset

El capítol d'aquest dimecres ha posat en dubte el bon paper com a pare d'Antonio David, ja que va deixar el seu fill amb el braç trencat durant més de 24 hores. Per aquest motiu, Riesco s'ha dirigit al domicili del col·laborador, que no ha volgut parlar amb els periodistes.  

«Ha estat un matí molt complicat per a Antonio David», ha explicat la reportera, conscient que el col·laborador està vivint un moment complicat, ja que s'està posant en dubte una de les principals qüestions que ha fet servir Antonio David i el seu entorn per defensar-lo: que és un gran pare.

«Ha sortit del garatge amb el seu fill, no ha volgut parlar... aquesta situació no ha de ser gens fàcil per a ell», ha aclarit la reportera, afegint que «la seva cara era bastant diferent que la d'ahir».

S'ensorra la seva imatge de 'bon pare'

L'excol·laborador de 'Sálvame' és conscient que la seva imatge està sent tacada amb la sèrie documental de Rocío Carrasco. De fet, Antonio David sempre ha mantingut contacte amb els periodistes per tenir-los del seu costat, però aquesta vegada no ho té gens fàcil perquè gran part de la societat i personatges del món televisiu li han donat l'esquena.

Carrasco ha confessat ser víctima de maltractaments per part del col·laborador i, a més, l'acusa d'haver manipulat els seus fills. Així doncs, Antonio David està veient com s'ensorra la seva imatge de 'bon pare', que havia estat reforçada per la decisió que van prendre Rocío i David Flores d'anar a viure amb el seu pare.

Davant aquesta situació, l'exguàrdia civil va seguir presumint de la seva imatge de 'bon pare' davant les crítiques que rebia. Ara que Rocío Carrasco ha decidit trencar el seu silenci, Antonio David podria limitar les seves aparicions a la televisió i buscar una altra estratègia per defensar-se.