Raquel Sánchez Silva passejant pel carrer molt seriosa

La persona que va estar amb el marit de Raquel Sánchez Silva abans de morir

«Un dels dos telèfons mòbils va connectar-se automàticament a la wifi de casa, és a dir, la seva xarxa i contrasenya eren a la memòria del dispositiu»

Raquel Sánchez Silva segueix estant sota el focus mediàtic per la mort del seu marit Mario Biondo. La periodista ha estat entrevistada aquest dimecres, 7 d'abril, a 'El Hormiguero' i ha revelat un detall que podria provocar un gir de 180 graus a la polèmica mort del seu marit. 

Les xarxes socials de Mario Biondo van ser hackejades

El cas de Biondo segueix obert i la seva família fa tot el possible per resoldre la incògnita. Segons informa 'La Vanguardia', el marit de la periodista estava acompanyat la nit en què va morir, tal com recull la investigació dirigida per l'advocada Carmelita Morreale i que ha estat lliurada a la Fiscalia General del Tribunal d'Apel·lació de Palerm.

Gràcies a la col·laboració de l'entitat Emme Team, centrada a ajudar a les víctimes que han fet un mal ús d'internet i les xarxes socials, s'ha pogut demostrar que el 30 de maig de 2013 alguna altra persona va connectar-se al perfil de Facebook i Twitter de Biondo. A més, un dels dispositius que va connectar-se al perfil del càmera, ho va fer amb la mateixa adreça IP de casa seva.«La investigació segueix el seu curs per intentar identificar qui va ser. Encara no ho sabem, però sabem que un dels dos telèfons mòbils va connectar-se automàticament a la wifi de casa, és a dir, la seva xarxa i contrasenya eren a la memòria del dispositiu», ha explicat Morreale a 'La Vanguardia'.D'altra banda, els dos telèfons mòbils que es van connectar a les xarxes socials de Biondo, es van reactivar a les 9.00 i 9.01 hores del 30 de maig. Un d'ells va canviar l'adreça IP unes hores més tard, a les 17.04 hores, mentre que l'altre, va fer aquest canvi minuts després, a les 17.25 hores. És més, a les 19.11 hores del mateix dia, un dels dispositius estava a l'habitatge del matrimoni; i minuts més tard, a les 19.26 hores, l'altre es va connectar a la primera adreça IP.A més, l'empresa ha afirmat que durant aquest temps i, moments després, també es van utilitzar les xarxes socials de l'italià, de manera que l'últim senyal del primer telèfon es mostra a les 20.09 hores, mentre que el segon va desconnectar-se les 21.23 hores.

Raquel Sánchez Silva està refent la seva vida

Raquel Sánchez Silva està centrada en la seva nova vida. La periodista té nous projectes entre mans i fins i tot ha publicat un nou llibre, en què ha plasmat tota la seva experiència com a mare dels seus fills bessons, Mateo i Bruno. «No puc triar un dels meus fills, són molt diferents. Els meus fills són molt gelosos entre ells, sempre, és una competició contínua, qui dorm més, qui menja més, qui és més alt... És important estar a soles amb ells, és important que estiguin sols, que estiguin amb la mare, amb el pare, amb els amics i sentir-se únics», ha confessat la periodista al programa de Pablo Motos