David Flores Carrasco mig somrient

David Flores Carrasco admet que el tractament és dur i que haurà de marxar lluny

David Flores Carrasco sap què està passant a la seva família

David Flores Carrasco és conscient de tots els problemes que hi ha a casa seva, per això no ha pogut amagar més l'ajuda mèdica que està tenint un dels membres de la família.

Aquest estiu ha estat marcat pels múltiples escàndols televisius del clan Ortega. Des que Ana María Aldón va decidir tornar a les nostres vides amb aquella polèmica entrevista a Déjate querer, la situació ha empitjorat encara més.

Durant aquesta intervenció, la dissenyadora de moda va assegurar que estava en mans de psicòlegs. «És el meu marit qui hauria d'haver posat límits. Penso que hi podria haver hagut solucions. Per mi, una cosa important, hauria estat que digués "aquesta és la meva dona i la respecteu, tant si us agrada, com si no"».

Des de llavors, la família de David Flores Carrasco ha esdevingut una de les més perseguides pels mitjans de comunicació del nostre país. Els rumors de divorci entre Ortega Cano i la seva dona sonen amb més força que mai.

Primer pla de David Flores Carrasco
David Flores Carrasco està molt preocupat per tot això que està passant. | GTRES

Encara que tots ho estan passant molt malament amb aquesta situació, no hi ha dubte que el torero és el que més n'ha patit les conseqüències i prova d'això són les múltiples sortides de to que ha tingut últimament.

Ara, David Flores Carrasco s'acaba d'assabentar que un altre membre de la família ha hagut de buscar ajuda per intentar gestionar tot el que està passant.

David Flores Carrasco s'assabenta de tots els detalls

David Flores Carrasco sap perfectament com de malament ho està passant la seva tia Gloria Camila amb tot l'enrenou que s'ha muntat al voltant de la seva família. Durant aquestes setmanes, la seva enemistat amb Ana María ha estat el plat principal dels diferents programes i revistes del cor.

Aquest dimarts 9 d'agost, la influencer s'ha assegut per primera vegada a la taula del Fresh de Ya es mediodía per parlar, entre altres coses, dels seus problemes familiars.

«Jo sé part de la història pel meu pare. Jo no parlo amb Ana des de fa temps i no pregunto més d'allò que és necessari… Jo sé la part del meu pare, però no entraré en detalls perquè això és una cosa d'ells», ha explicat la tia de David Flores Carrasco.

Gloria Camila
La tia de David Flores ha acudit a professionals. | Instagram

Gloria Camila ha confessat que està passant per un moment força delicat i no ha tingut cap problema a reconèixer que ha hagut d'acudir a professionals per aprendre a gestionar tot el que està vivint.

«Estic en tractament psicològic perquè crec que la salut mental és molt important i hi ha vegades que estic tota l'estona molt sensible. Se'm fa una mica costa amunt per la situació en què veig el meu pare. Em sap greu que no hi hagi una parada perquè em diuen que dimecres que ve hi ha una altra nova exclusiva…».

Des que el seu pare va entrar en directe per demanar-li que deixés de parlar dels seus problemes a la tele, Gloria Camila ha decidit no afegir més llenya al foc i ha aprofitat per qüestionar la postura d'Ana María. «No sé en què beneficia que se segueixi parlant a revistes si després no ho parles a casa teva».

«Jo sé com ho està passant ell i, encara que no ho faci públic, en silenci a casa ho està passant malament. Hi ha programes que s'acarnissen amb ell i està molt delicat… A mi m'afecta com està el meu pare, jo tinc una 'papitis' impressionant».

«M'espero qualsevol cosa de qualsevol, jo poso la mà al foc per la meva família i pel meu pare. Espero una exclusiva per part d'Ana abans que per part del meu pare […] Tal com s'estan fent les coses, no s'està beneficiant ni la salut emocional ni mental del meu pare».