Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós

David Flores Carrasco ja ha comunicat que no hi pensa anar

David Flores Carrasco faltarà a una cita realment important igual que Rocío Flores

David Flores Carrasco sent veritable passió per la seva àvia materna, 'La Jurado'. I per aquest motiu mai no s'ha perdut cap dels homenatges que se li han organitzat, des que va morir el 2006. Però aquest any faltarà a l'habitual que organitza Gloria Camila segons les paraules de la seva germana, Rocío Flores.

La jove ha comunicat de manera pública que no podrà ser present a aquest acte. I això fa suposar que David tampoc no hi anirà, perquè sempre hi ha anat acompanyat. Dues baixes importants, per tant, que segur que donen molt de què parlar.

David Flores Carrasco i Rocío coneixen l'homenatge

El fill d'Antonio David Flores era informat aquests dies que Gloria Camila, com cada any, ha organitzat un acte per recordar la figura de la mare. En concret, serà el proper 28 de maig quan tindrà lloc a Chipiona. I, com sempre, s'esperava comptar amb tota la família mediàtica de la cantant, però no amb la primogènita.

L'organitzadora va fer conèixer la cita a través de les xarxes. Exactament va exposar: «Em passo per aquí per recordar-vos a tots els que vulgueu que sereu benvinguts a la missa del dissabte 28 que es fa a la meva mami pel seu setze aniversari. Aquí estarem tots i els que vulgueu sou lliures de venir».

A això va afegir: «No prohibim ningú ni res. Després anirem a veure el mausoleu. Us hi esperem a tots, un petonet fort».

Primer pla de Gloria Camila.
Gloria Camila ha organitzat un nou acte en memòria de la seva mare | GTRES

David Flores Carrasco i Rocío Flores no hi assistiran

El jove Flores i la seva germana sempre han acudit a l'ofici religiós en honor de la cantant. I també a la visita que posteriorment es fa a la seva tomba, però aquest any no hi aniran.

Rocío ha estat la que ha donat la notícia als mitjans. En ser preguntada si hi aniria ha dit: «No, no hi puc anar. M'encantaria, però no hi puc anar».

D'aquesta manera, ha deixat clar que serà una altra gran absent i es dedueix que David tampoc no anirà perquè sempre ho han fet junts.

David Flores Carrasco al cementiri
David Flores Carrasco i la seva germana no hi seràn aquest any   | GTRES

Per fer callar possibles rumors sobre la seva no assistència, com podria ser un distanciament amb la seva tia, ha volgut explicar el perquè no hi serà. Ha explicat que «ho puc dir clarament. Tinc els exàmens i no hi puc anar, però li envio força a tots els que hi assistiran».

Els reporters, tal com recull la revista Lecturas, han volgut saber com ha portat la preparació d'aquests exàmens. I entre rialles ha manifestat: «Els porto».

Davant la pregunta de si la seva mare anirà aquest any a l'homenatge ara que es troba millor, ha estat menys clara. La seva resposta ha estat la següent: «Això haureu de preguntar-li a ella. Si hi anés, em semblaria bé».

Gloria Camila i Rocío Flores
Aquest any David Flores Carrasco i Rocío Flores no acompanyaran la seva tia | GTRES

Sigui com sigui, tot fa indicar que la filla gran de Jurado no hi assistirà i la seva absència es farà notar, com ho ha fet cada any. Aquest, en què la família ha quedat seriosament en dubte per la docusèrie, a més faltaran els dos nets grans. I això farà que l'habitual foto on el clan es reunia per mostrar-se dur i fort davant de Carrasco no pugui tenir lloc.

Això sí, no serà l'únic acte en honor a 'La més gran'. Cal no oblidar que el més gran que se li podia fer a la cantant és el que tindrà lloc l'1 de juliol. Aquest dia, tal com ella havia somiat en vida, obrirà per fi les portes el museu sobre ella a Chipiona.

Aquest esdeveniment sí que comptarà amb la presència de la seva primogènita, del seu gendre i de la seva família menys mediàtica. No sabem si algun membre més conegut, com Amador i Rosa Benito, decidirà assistir-hi.