Imatge de Terelu Campos menjant.

El secret de la pèrdua de pes de Terelu Campos: 10 kg menys sense dieta

La dieta i l'exercici no semblen estar darrere del seu canvi físic

Terelu  és una de les col·laboradores més conegudes de la televisió espanyola. La filla de Maria Teresa Campos té una llarga i consolidada trajectòria al món de la comunicació. Actualment, la podem veure tant a Sálvame com a Viva la Vida, on el seu nou aspecte ha sorprès a tothom.

Els famosos són la majoria de vegades una autèntica inspiració per als seus fans, i és el cas de Terelu. El seu aspecte renovat i els quilos menys han despertat la curiositat de molts, però ella no ha dubtat a sincerar-se sobre la seva figura. «No estic fent res d'exercici ara», va dir.

Quina és la clau del seu canvi físic?

Encara que l'exercici és una peça clau en la pèrdua de pes, sembla que té altres mètodes. Ja durant el confinament vam poder veure com la col·laboradora s'animava a fer-se un canvi de look.

La tertuliana de Telecinco va començar canviant el seu pentinat quan va passar de ros a pèl-roig. També es va desfer de les galtes i la papada, donant com a resultat un rostre molt més jove i equilibrat.

Imatge de Terelu Campos.
La tertuliana va sorprendre amb el seu nou aspecte | GTRES

Un altre de les coses que va aconseguir canviar va ser superar l'ansietat que patia. D'aquesta manera, va deixar de banda tots aquells aliments que menjava en algunes situacions i que no eren gens saludables.

Però, el seu canvi físic també ve acompanyat d'un canvi de vida. El seu nou estilisme i la seva silueta són més que evidents.

I la dieta?

La televisiva va aprofitar el confinament per canviar altres coses a més del seu look. En el seu cas no va fer pa o pastissos com la majoria de la població.

Segons va explicar alguna vegada, el que va fer va ser seguir l'exemple de Belén Esteban o Chabelita Pantoja, i va aprofitar la quarantena per fer una dieta més estricta.

Això sí, gran part del seu canvi actual es deu, com hem dit, al simple fet de reduir els afartaments i a optar per menjars més saludables. I així ho deixa veure, ja que es nota molt orgullosa del canvi que ha fet. Actualment, està molt més tranquil·la i això també es reflecteix per fora.

Hi ha altres trucs per lluir espectacular?

Com si fos una autèntica model, la presentadora llueix uns looks que ressalten encara més el seu increïble canvi. Sembla que, a més de canviar el seu estil de vida, també ha renovat el seu armari.

Aquestes últimes setmanes hem pogut veure algunes de les seves peces al plató de Viva la vida. Entre els seus outfits podem veure que aposta per colors neutres, a més de combinar la cintura ajustada amb algunes sabates més cridaneres. Descobriu a continuació els millors trucs per lluir igual d'espectacular!

1. Utilitza roba negra

Imatge d'un vestit negre.
La roba negra ajuda a dissimular algunes parts del nostre cos | Getty Images

El negre és un bàsic que no ha de faltar al teu armari. És un color que ajuda a reduir visualment el volum de la silueta. A més, és important que escullis bé la peça d'aquest color, ja que haurà d'anar a la part del cos que vulguis dissimular.

2. Combinació monocromàtica

Últimament està molt de moda fer servir un look que sigui tot d'un mateix color, i això té una raó. Si escolliu un color que us quedi bé, utilitzar-lo tant a la part superior com inferior farà que la vostra figura es vegi més estilitzada.

3. Les sabates són importants

Imatge d'uns tacons.
Els tacons estilitzen molt les cames | Getty Images

Fer servir uns tacons sempre ajuda a estilitzar més les cames. No obstant això, sigui el tipus de calçat que sigui, el color nude et pot ajudar a fer que les teves cames es vegin molt més llargues. Aquest efecte es crea gràcies a la semblança d'aquest color amb la pell, de manera que provoca un efecte «fusió».

4. La forma de les peces

A més del color, la forma també és important i, per això, hauràs de conèixer quina forma té el teu cos. Per exemple, uns pantalons de cintura alta ajuda que les teves cames es vegin més llargues i les samarretes folgades dissimulen el volum de panxa.