David Flores Carrasco

David Flores Carrasco assumeix que encara no es reconciliarà amb la seva mare

David Flores Carrasco començarà el 2023 lluny de la seva mare

David Flores Carrasco començarà el pròxim any molt atent a la sentència de la seva mare. La filla de Rocío Jurado veurà com la Sala Civil es reunirà per debatre el recurs que va interposar després de dues sentències desfavorables.

Si aquell dia li donen la raó a Olga Moreno, el cas es tancarà i la mare de David Flores Carrasco haurà de pagar una quantitat elevada de diners. Concretament, parlem d'un preu judicial alt, cosa que per descomptat no serà una bona manera de començar l'any.

Rocío ha interposat diverses denúncies a la guanyadora de Supervivientes i ho hem anat veient al llarg d'aquest any. Tot i que aquesta última pot quedar-se tancada en un calaix, el seu enfrontament seguirà obert per una tercera denúncia a causa d'altres declaracions.

Tot això en un ambient en què hem vist recentment les germanes del jove preparant-li una sorpresa per al seu aniversari. Tant Lola com Rocío li van voler donar una sorpresa molt especial per començar amb alegria els 24 anys.

Foto de David Flores Carrasco fent un petó a la galta de la seva germana Rocío Flores.
Rocío Flores i David Flores Carrasco en l'aniversari d'ell. | Instagram: @rotrece

La demanda de 2016

La mare de David Flores Carrasco pot començar 2023 d'una manera no gaire positiva. Rocío Carrasco haurà d'acudir al Tribunal Suprem el dia 26 de gener. Una cita on es debatrà si surt a favor o en contra el record que ella mateixa va interposar després de dues sentències. Olga Moreno podria sortir victoriosa d'aquest cas si li donen la raó. Si això passa, la filla de Rocío Jurado haurà de pagar unes altes costes judicials.

L'origen de tot té lloc el 2016, quan l'exparella del pare de David Flores Carrasco concedeix unes declaracions a la coneguda revista Lecturas. Ja han estat dues les ocasions en què li han donat la raó a l'andalusa i el 26 de gener hi podria haver una tercera ocasió.

A més, el 25 de novembre passat el Suprem va sentenciar a favor de la sevillana per una altra demanda. En aquesta ocasió, el motiu va ser una entrevista concedida a la revista Semana l'any 2018. En aquest cas, el jutge no va veure que es vulnerés cap mena de dret de Carrasco, per la qual cosa la va condemnar amb despeses judicials valorades en 50.000 €.

Rocío Carrasco i Olga Moreno
Rocío Carrasco y Olga Moreno no començaran 2023 amb bon peu. | Trendings

Continua la seva fe en la justícia

La mare de David Flores Carrasco continua confiant que la Justícia farà el correcte sobre la seva situació amb la sevillana. El balanç és molt clar: dues sentències favorables per a la guanyadora de Supervivientes i resolució al Suprem també a favor seu.

Cal esmentar que, encara que el 26 de gener es resolgui aquesta part, la guerra entre totes dues no acabarà aquell mateix dia. Hauran d'estar molt pendents de la demanda que la dona de Fidel Albiac va interposar contra Olga per una entrevista al Deluxe l'any 2019. Aquesta demana una indemnització per danys morals valorada en 150.000 €.

Un gran distanciament

Recordem que David Flores Carrasco fa uns quants anys que no parla amb la seva mare. De fet, el fill petit de Rocío Carrasco no ha aconseguit contactar-hi telefònicament.

Des de fa concretament 10 anys la relació entre Carrasco i la seva filla, Rocío Flores, també sembla haver-se trencat. Després d'una discussió entre totes dues el 2012 van decidir perdre tota mena de contacte. En aquesta situació, el seu germà va decidir viure amb el seu pare i la seva dona.

Tot això sense oblidar-nos de la querella que va interposar Antonio David contra la seva exdona per impagament de la pensió del seu fill, David Flores Carrasco. Segons les declaracions del jove, ell «no té cap intenció d'enfrontar-se amb cap dels seus progenitors». Per això sí que s'ha considerat diverses vegades que no li importaria mantenir el contacte amb la seva mare. Encara que, malauradament, no ha pogut. És una qüestió que Amador Mohedano ha confirmat des de fa temps.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp