Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Rafa Nadal després de guanyar un Grand Slam.

El negoci que Rafa Nadal té amb un amic català, però es nega a portar-lo a Catalunya

Rafa Nadal té tot un imperi empresarial que va més enllà del seu dia a dia tenístic

Rafa Nadal es diversifica. El tenista de Manacor comença a veure les orelles al llop i comença a dibuixar el seu futur. I amb calers a la butxaca, és més fàcil. Sense anar més lluny, el passat cap de setmana sortia a la llum que Nadal s'associava amb la cadena hotelera Melià per a expandir els seus negocis personals. 

El cert, però, és que Nadal hi està del tot familiaritzat amb els negocis. En té de tota mena. Això sí, un dels seus preferits, el que comparteix amb un dels seus grans amics catalans: l'exjugador de bàsquet, Pau Gasol. 

Nadal i Pau Gasol són inseparables

De fet, s'ha pogut veure a Gasol en moltíssimes ocasions recolzant el de Manacor. Tenen una amistat molt bona i, gràcies a això, van decidir llançar-se plegats al món dels negocis. 

Amb la companyia —atenció!— de Cristiano Ronaldo, Nadal i Gasol van obrir l'any 2020 el restaurant 'Toto', ubicat al Paseo de la Castellana de Madrid. És tot un espai per a celebrities i s'ha convertit, en ben poc temps, en un dels restaurants de moda de la capital d'Espanya.

L'èxit de l'espai és tant gran que, fins i tot, fa poc més d'un any van anunciar que obrien un altre restaurant als Estats Units, a Beverly Hills. Dir exclusiu, per tant, és quedar-se curt. 

Barcelona, (encara) no

El que més sorprèn de tot plegat, però, és que tot i tenir la companya de Pau Gasol sembla que no tenen intenció de desembarcar a Barcelona o a Catalunya. 

Primer pla de Pau Gasol.
Pau Gasol, un dels grans amics de Rafa Nadal: tenen un restaurant junts, més enllà d'una gran amiatst. | GTRES

De cuina espanyola amb tocs internacionals, el local s'adaptaria perfectament al moment actual que travessa la gastronomia de la ciutat comtal. Veurem, doncs, si Nadal i Gasol s'ho acaben repensant i aposten per Barcelona

Per ser justos, però, el negoci a Madrid i als Estats Units els està anant d'allò més bé. Per tant, s'haurà d'esperar. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp