Pla generla d'Adela González al plató de 'Sálvame'

Adela González lapida la imatge pública d'Alba Carrillo amb només tres paraules

Adela González no perdona el que ha passat

Adela González no pot estar més emprenyada amb Alba Carrillo després de conèixer l'última gran decisió que ha pres en relació amb la seva carrera dins de la televisió. I és que, tot apunta que la model s'ha vist totalment sobrepassada i ha preferit fugir sense avís previ.

No hi ha cap dubte que aquest últim mes del 2022 està sent molt dur per a la tertuliana. Sí, ja que, des que va sortir a la llum el seu suposat afer amb Jorge Pérez, ha estat sotmesa a una gran pressió mediàtica.

Primer pla de perfil d'Adela González seriosa i plorant
Adela González no esperava que en fos capaç | Telecinco

Per això, i després que diverses persones properes al Guàrdia Civil donessin a entendre que la companya d'Adela González s'ho ha inventat tot, Carrillo no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de posar a prova la seva credibilitat.

Dissabte passat, 10 de desembre, l'exparticipant de Gran Hermano VIP va anar al plató del Deluxe per posar-se els cables del polígraf i així aclarir, d'una vegada per totes, el que va passar durant el sopar de Nadal d'Unicorn Content.

Tot i que, a les imatges que van sortir a la llum ja es podia intuir el que va passar entre ells, el seu testimoni va acabar de dinamitar la versió del guanyador de Supervivientes 2020, en assegurar que van tenir una nit de passió a casa de Marta López.

Ara, i quan semblava que guanyava en aquesta complicada guerra mediàtica, Adela González ha carregat contra ella en ple directe. La presentadora s'ha mostrat molt contundent, després de descobrir que la televisiva els ha deixat tirats a l'últim moment.

Adela González no en vol saber res

Adela González sempre s'ha caracteritzat per mantenir-se neutral en tots els problemes que succeeixen al seu voltant, però en aquesta ocasió no s'ha pogut mossegar la llengua després de l'últim lleig que ella i tots els seus companys rebien per part d'Alba Carrillo.

Dimecres passat, 14 de desembre, Isa Morata va assegurar que «l'equip directiu està molt disgustat» amb ella per haver plantat tots els treballadors del Mediafest Night Fever.

Així, tot apuntava que, després de la seva sonada primera actuació, la model prenia la decisió de deixar el seu lloc en aquest concurs musical a tan sols 24 hores del seu darrer assaig per a la propera gala.

Imatge d'Adela González presentant 'Mediafest Night Fever' en el moment de l'abandonament d'Alba Carrillo
Adela González ha carregat contra la tertuliana en directe | Telecinco

Però el més greu és que la televisiva abandonava al representant de Romania a Eurovisió, WRS, amb qui cantaria el seu conegut tema durant la propera gala.

Divendres, 16 de desembre, i només començar l'última emissió d'aquest concurs musical, Adela González es dirigia a càmera, visiblement enfadada. No sabem si ha estat pel retorn de Jorge Javier Vázquez o per tota la pressió a què ha estat exposada aquests dies, però el cert és que la tertuliana ha desaparegut del mapa.

«Ha decidit dimecres no concursar aquesta nit. Està molt lleig. Hi ha un equip que es deixa la pell en fer aquest programa, aquest gran programa, millor dit… En fi. Només ha aguantat una setmana com a concursant», va assegurar Adela González, res més començar l'emissió.

Alba Carrillo plorant
La model no ha aguantat tanta pressió | Mediaset

Per sort, els treballadors del Mediafest Night Fever han trobat ràpidament un substitut, que s'ha mostrat molt agraït per l'oportunitat que acaba de rebre. «Com nosaltres sí que som professionals, hem trobat un gran substitut per a ella: Iván González. Des d'aquí Alba, gràcies per res», anunciava.

Tot i que ha estat un gest molt lleig, la veritat és que va ser ella mateixa qui es va posar en contacte amb l'equip del programa per comunicar-li la seva decisió.

«Dimecres a última hora de la tarda ens comunica que no vol cantar ni amb WRS ni amb cap altre cantant, que no vol participar a Mediafest i que vol retirar-se de la televisió. Ha decidit apartar-se i està rebent pressions del seu entorn perquè deixi la televisió», concloïen.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp