Letícia

La reina Sofia, plora: la traïció a la seva sogra que Letícia va consumar a Catalunya

Letícia va coincidir amb Corinna fa més d'una dècada

Letícia es cola al podcast de Corinna y el Rey. Una sèrie d'àudios que retraten la relació que van mantenir Corinna i el rei emèrit. L'empresària alemanya narra episodis de riquesa, espionatge internacional i conspiració; escàndol, caça d'elefants i luxes.

En aquest últim episodi, Larsen repassa com va ser l'última trobada que va viure amb Letícia i Felipe, que llavors eren prínceps, sota la mirada de Joan Carles I. «Tossut, comptes bancaris congelats, l'FBI i una demanda per assetjament». Així es diu el vuitè capítol del lliurament.

Corinna obre el seu àlbum familiar i observa fotos del seu fill Alexander quan era un nadó. Relata detalls de quan passaven el temps d'esbarjo entre visites al zoo i al parc d'atraccions. També moments en què els nens l'acompanyaven a la feina.

Joan Carles i Corinna
Corinna Larsen repassa al seu podcast l'última trobada que va viure amb Letícia i Felip | GTRES

Recorda quan el rei emèrit li va fer un llit improvisat al nen en un restaurant. O quan, amb cinc o sis anys, Alexander acompanya els premis Laureus World Sports a Barcelona. Era el 2006.

Al sopar de gala d'aquell esdeveniment hi havia Joan Carles, el llavors príncep Felip i Letícia. L'emèrit s'adreça al nen, s'ajup, obre els braços i l'abraça i l'aixeca. És molt natural», explica l'alemanya amb total sinceritat.

Corinna va coincidir amb Letícia als premis Laureus

I continua Larsen: «Demostra el seu afecte pels meus fills, especialment per Alexander, mai no hi va haver cap incomoditat, ni tan sols davant dels seus fills adults». Un moment de complicitat entre Joan Carles i el seu fill. Larsen destaca que l'emèrit «no estava tractant d'amagar absolutament res», era evident que els presents coneixien la relació existent entre tots dos.

L'any 2020, entrevistada per la revista Paris Match, Corinna es va referir a la seva trobada amb Letícia. Una coincidència que va resultar ser una mica desigual, d'una banda «Felip semblava avergonyit», i de l'altra, en canvi, Letícia va ser «absolutament encantadora». També va revelar que els fills de l'emèrit «sabien que els pares vivien separats cadascun en una ala diferent del palau, i que només es reunien per als actes oficials».

Felip VI i Letícia
Polèmica per les factures de la lluna de mel dels reis Felip i Letícia | GTRES

No va ser aquesta la primera vegada que els prínceps aleshores tenien coneixement de l'existència de Corinna. L'empresària va ser qui va preparar la lluna de mel privada en què van viatjar a diversos països: Cambodja, les illes Fiji, Samoa, Califòrnia i Mèxic. Felip i Letícia es van allotjar als millors hotels, inclòs el Raffles Le Royal a Phnom Penh i el Sheraton Denarau en una altra illa de Fiji.

Les factures de la lluna de mel privada de Felip i Letícia 

El pressupost és de 500.000 euros. Segons Corinna, l'emèrit li va demanar de fer dues factures, una la va enviar a Zarzuela. L'altra es va remetre a l'empresa de BarcelonaNavilot , propietat de Josep Cusí.

Segons el diari britànic Telegraph, l'advocat de Cusí va explicar que Navilot era la propietària de diversos iots de la sèrie Bribón. Afirmava a més no tenir coneixement que els comptes de l'empresa s'utilitzessin per a alguna cosa diferent.

L'alemanya no va sospitar res: «No em pensava que tingués cap motiu per sospitar. Aleshores, tant el rei Joan Carles com Isabel II eren considerats herois globals. Figures summament respectades».

El periodista especialitzat en reialesa, Jaime Peñafiel, comentava en relació amb el viatge de nuvis de Felip i Letícia. «A mi el que més m'ha sorprès és que utilitzessin el nom de senyors Smith per passar desapercebuts. Com si estiguessin fent alguna cosa dolenta, van voler fer un viatge com a prínceps i un altre com a persones privades».

«Amb el tema del viatge de nuvis el que hauria de fer Felip és confirmar si ho sabia o no. Li concedeixo el prejudici del dubte que no el benefici», rematava Peñafiel.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp