Fotomuntatge de Marta Riesco i David Flores Carrasco.

David Flores Carrasco posa una única condició a la nova parella del seu pare

David Flores i la seva germana Rocío s'han mostrat contundents sobre el tema

Tot i que no sabem si David Flores Carrasco ja coneix la parella del seu pare, Marta Riesco, deixa clar que comparteix completament l'opinió de la seva germana sobre ella.

Riesco assegurava emocionada que no només pensa casar-se amb Antonio David, sinó també vol tenir-hi un fill.

Imatge de Rocío Flores amb el seu germà David Flores.
Rocío Flores i David Flores estan molt units. | Europa Press 

«Marta Riesco ha pres una decisió que afecta directament la família del seu xicot», anunciaven a 'Sálvame'. «Vol ser mare!».

«Marta Riesco voldria el pack complet, és a dir, casament i embaràs. Encara que no sabem què és el que vol primer», revelaven al programa.

Cosa que no hauria fet gaire gràcia ni a Rocío ni a David, que haurien deixat clar al seu pare què pensen sobre això.

Primer pla de David Flores Carrasco amb mascareta.
David Flores Carrasco ha rebut un missatge que l'ha entristit. | GTRES 

«Tinc el millor pare del món... Tot i que no entengui algunes coses», reconeixia la neta de «la més gran».

«Que cadascú faci amb la seva vida el que vulgui, és la meva opinió personal, però crec que no és el moment. Com que no soc qui ha de decidir a la vida dels altres, que cadascú faci el que vulgui», responia quan li preguntaven pel tema.

«No sé si hi aniria. De veritat, que no ho sé. És que de moment espero que no es casin! No crec que sigui d'avui per demà...», confessava.

No només això, sinó que sembla que la jove veu fins i tot més factible casar-se ella i tenir fills, abans que ho faci Antonio David.

«Sempre ho he dit, vull ser mare jove, que també ho vaig dir abans a 'Supervivientes'», explicava durant la seva estrena a 'Ya son las ocho'. «Penso més en el present que en el futur. Que vingui el que hagi de venir».

David Flores Carrasco i la seva germana deixen clar què opinen de Marta Riesco

Al seu torn, Rocío tampoc perdia oportunitat de fer una picada d'ullet a Marta. Li va deixar clar que ella també «s'aixeca a les cinc del matí per anar a treballar».

«És molt sacrificat, sembla molt fàcil, però no ho és», comentava sobre la feina d'influencer. «Vaig amb el meu equip que s'encarrega d'organitzar-ho tot. Ara vinc de fer-me una sessió de fotos. Estic desperta des de les 5 del matí i encara no m'he assegut».

Unes paraules que recorden la mítica frase que sempre utilitza Riesco. A més a més, la filla d'Antonio David també s'animava a opinar sobre la nova faceta de cantant de Marta.

Marta Riesco pel carrer.
David Flores Carrasco ja accepta Marta com a parella del seu pare. | Europa Press 

Marta no té por de res, i ho ha deixat molt clar llançat al mercat tot un 'hit musical' titulat 'No tengas miedo'. Un veritable somni per a ella, que sempre ha tingut l'espineta de la música clavada.

«Tant de bo poder haver parlat amb aquesta Marta cantaire dels 18 anys carregada de somnis... No importa si va malament, gaudeix de la vida que quan menys t'ho imaginis, el teu somni es complirà. I en això estem... Complint-los!», assegurava emocionada.

«Les millors coses de la vida sens dubte arriben quan no t'ho esperes...», afegia. Alguna cosa davant del que Rocío li donava un cop de realitat.

«No em veig ballant aquest estiu la cançó, soc més de reggaeton», reconeixia.

I no li tremolava el pols a l'hora de reconèixer què li sembla: «Sent honesta, molt bé. M'agrada la lletra i ella canta bé».