Primer pla de David Flores Carrasco.

David Flores Carrasco ja coneix el nou home que ha conquistat la seva mare

Rocío Carrasco està molt unida a un dels treballadors de Telecinco

Arran de la seva docusèrie, Rocío Carrasco ha pogut conèixer i treballar amb moltes persones que han passat a formar part de la seva família. Ho ha deixat molt clar durant el seu recent pas pel Sálvame Mediafest, on coincidia amb Mateo Navarro, un dels redactors d'En el nombre de Rocío i amb qui manté una gran relació. A més, el jove també «compon els seus propis temes i punxa en una discoteca de tant en tant».

«Heu representat la connexió entre Rocío i tu. És el que passa a la televisió, la connexió entre els que treballeu darrere i els que treballem davant», els deia María Patiño després de la seva actuació.

La filla de La más grande no dubtava a explicar la gran relació que comparteix amb Mateo, a qui decidia apadrinar en l'espectacle. «Mateo és redactor del documental En el nombre de Rocío i, quan jo estava en maquillatge el primer dia, el vaig veure que arribava amb un mòbil a gravar; des d'aleshores ja elconsidero part de la meva família», ha explicat.

Unes declaracions que segurament faran mal als seus fills, amb qui fa anys que no hi manté relació. «No m'agrada dir que En el nombre de Rocío és una feina meva perquè, en realitat, ho és d'un grup de persones que han esdevingut la meva família», afegia Carrasco emocionada.

Durant l'actuació, Mateo no dubtava en cap moment a l'hora d'acostar-s'hi i donar-li la mà a la protagonista del moment. No hi ha dubte que aquest gest resultava molt significatiu per a ells.

Rocío Carrasco es refugia a la seva 'nova família'

La dona de Fidel Albiac segueix donant motius perquè en parli la gent amb la segona part del seu documental, amb què desemmascara els membres de la seva família. Així, deixa clar que ha estat víctima dels seus atacs durant molts anys.

Captura de Rocío Carrasco a la seva docu-sèrie mirant una portada de Raquel Mosquera
Rociíto està decidida a desemmascarar la seva família mediàtica. | Telecinco

Rocío començava assenyalant els seus oncles, Amador i Gloria, a qui descrivia com dues persones fredes i interessades a obtenir benefici. A més, acusava Amador d'haver filtrat informació privada seva a la premsa, tot i saber el mal que això podia causar.

Tampoc no es tallava a l'hora d'anar en contra de Raquel Mosquera, la vídua del seu pare, que defineix com una dona dolenta i sense escrúpols. «No té vergonya ni escrúpols, perquè si en tingués no hauria fet amb mi allò que va fer», l'atacava.

El proper a la llista negra sembla ser Ortega Cano, vidu de La más grande. «Aniran darrere d'ell», adverteixen.

Tot això, com no seria altrament, ha provocat una resposta en la família, que sembla estar preparant la venjança definitiva en contra.

Per començar, Raquel Mosquera ja prepara una demanda i no ha dubtat a deixar clara la seva postura en les xarxes socials: «No es pot ser més ximple, curteta i mala persona. Per dir o insinuar, no sé què és pitjor, que jo vaig exercir la prostitució a Alemanya. Ja us val», sentenciava furiosa.

Mentre que, d'altra banda, el germà de Rocío Jurado sembla tenir ganes que la seva neboda escarmenti i ha decidit gravar el seu propi documental. Una oportunitat que aprofitarà per desmentir «les mentides i barbaritats» que s'han dit en contra de la família.

Això sí, hauria utilitzat la plataforma de YouTube per fer-ho, de la mà del youtuber Juanjus, el mateix que va donar veu a Antonio David quan es va desencadenar el terratrèmol de Rocío, contar la verdad para seguir viva.