Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique revela al seu germà que la notícia de la seva dona és certa

L'ex de Belén Esteban s'ha allunyat de la seva família per exercir la seva passió

No hi ha dubte que Jesulín de Ubrique està vivint una de les seves etapes personals més dolces. Després del naixement del seu tercer fill en comú amb María José Campanario, l'extorero està pletòric de felicitat per experimentar, novament, la seva faceta com a pare de família.

Tot i que al matrimoni els va agafar per sorpresa la notícia, la veritat és que el pare d'Andrea Janeiro va admetre davant els mitjans que li feia especialment il·lusió. Finalment, després de mesos plens d'incertesa, atès que gairebé no es tenia informació sobre l'embaràs de l'odontòloga, la parella donava la benvinguda al petit Hugo.

Com es podia esperar, l'hermetisme que hi va haver al llarg dels mesos també es va complir estrictament quan va arribar el petit al món. Així mateix, Jesulín i María José decidien guardar silenci com fins ara i no prestar declaracions sobre això.

Per descomptat, l'única que decidia llançar una mica de llum era la mateixa Beatriz Trapote, dona de Víctor Janeiro. «Tot ha anat fenomenal, jo molt emocionada de veure el cosí i bé. Que es recuperi aviat, que surtin ells i que us expliquin», deia.

Ara, però, després d'aproximadament un mes des que va néixer el seu fill, Jesulín ha tornat a estar al punt de mira. I és que ha reaparegut públicament sense la companyia de María José Campanario, de qui se'n desconeix el parador.

Primer pla de María José Campanario.
L'odontòloga està més allunyada que mai del seu marit | Europa Press

Jesulín torna a les arenes amb més força que mai

Sens dubte, Jesulín de Ubrique ha tornat amb més força que mai i s'ha mostrat d'allò més natural davant dels mitjans. L'exmarit de Belén Esteban, que feia dos anys que estava allunyat de la seva professió, decidia protagonitzar un acte que ha deixat tothom atònit.

I és que la seva tornada al món dels bous s'ha produït durant la festa per commemorar el centenari de la plaça de Maella (Saragossa). Per tant, no hi ha dubte que el seu retorn a les arenes ha generat més d'una alegria, però tot sembla indicar que la mateixa odontòloga no hi està d'acord.

Durant la seva tornada, es va veure un Jesulín feliç, ja que va rebre molt bona acollida per part del públic. Fins i tot, alguns crítics taurins van admetre que malgrat la seva edat, es trobava en forma per continuar exercint la feina a la perfecció.

I encara que a primeres semblava que el seu acte va ser esporàdic, la veritat és que Jesulín ha confirmat que, després de dos anys d'aturada, torna, finalment, a reprendre la seva passió. «Hi ha algunes coses tancades al llarg de l'estiu. Ara torejo perquè em ve de gust i em trobo molt bé», comentava.

María José Campanario, absent al triomf del seu marit

Sens dubte, tothom es va quedar en xoc quan van veure que el torero tornava a la seva professió després de dos llargs anys. I encara menys s'esperaven que el seu retorn es produís en tan sols un mes després que naixés el seu quart fill.

És més, tot apunta que la família de Jesulín també creia que es dedicaria per complet al seu fill nounat. Però, no ha estat així perquè hi ha la possibilitat que el pare de Julia Janeiro hagi sentit certa enyorança per la seva professió.

Imatge de Jesulín de Ubrique amb un barret a la mà a la plaça de toros
El pare d'Andrea Janeiro, en forma en la tornada a les arenes | GTRES

Tot i això, malgrat que per a l'extorero ha suposat un abans i un després a la seva vida, la veritat és que no ha comptat amb el suport d'alguns familiars. Entre ells, María José Campanario i Julia Janeiro. Per sort, sí que va poder rebre l'afecte del seu fill Jesús, de 15 anys, que va acudir a l'acte.

A ningú no li estranya la presència del jove, atès que també l'apassiona el món dels bous. Així mateix va confessar-ho Jesulín fa algun temps, que el seu fill volia dedicar-se a la mateixa professió.

Jesulín de Ubrique torna a les arenes amb polèmica inclosa

No hi ha dubte que Jesulín està en la millor etapa tant a nivell personal com professional. No obstant això, la seva tornada al món dels toros també ha anat acompanyada d'una polèmica que va sorgir fa uns dies.

El passat 8 de juliol, Jesulín va saltar, sobtadament, a la plaça de bous de Pamplona durant la corrida d'aquell dia a San Fermín. Tot i que en un inici sembla que no comporta cap problema, la veritat és que la seva actuació va comprometre la seguretat del públic i de l'organització de l'acte.

De fet, així ho va denunciar el Partit Animalista (PACMA) a les seves xarxes socials, que va carregar durament contra l'ex de Belén Esteban. «El senyor Janeiro no pot posar en perill la seguretat de l'esdeveniment ni la de la resta del públic per creure's en una posició de privilegi davant de la resta», escrivia.

Per tant, el que semblava ser un moment de felicitat per a Jesulín, podria convertir-se en un veritable malson. I és que el que va fer va ser una greu infracció que suposaria una multa des dels 6.000 fins a assolir la gran suma de 60.000 euros.

Tot i això, Jesulín a l'acte de Maella no ha tingut cap inconvenient a exercir de torero. A mesura que transcorri el temps, es veurà si, finalment, s'interposarà una denúncia contra ell.