Marta Riesco i Rocío Flores

Rocío Flores s'afarta i confessa que els mals auguris sobre Marta Riesco són certs

La mala relació entre Rocío Flores i la periodista és real

La telenovel·la del clan dels Flores ha tornat per quedar-se. Després de les suposades banyes del seu xicot, Rocío Flores torna al focus per la seva relació amb Marta Riesco. A totes dues se les ha fotografiat juntes assistint a un concert, però no és cert tot el que diuen.

Aquest esdeveniment, que semblava ser una oportunitat per a la reconciliació entre la jove i la parella d'Antonio David, ha acabat de la pitjor manera possible. Avui, es desmunta el xou de Rocío Flores, del seu pare i de Marta Riesco.

Rocío Flores
Rocío Flores ha esclatat i ha revelat el paperot de la seva família | GTRES

Una estratègia que surt malament

Han passat més de sis mesos des que Antonio David i Olga Moreno confirmessin la seva separació. Després de més de 20 anys, la parella que es prometia amor etern acabava donant la raó a tots els que no hi confiaven. Diversos mesos després, cadascú fa la seva vida.

Mentre Olga gaudeix d'uns dies a la platja, Antonio David s'ha traslladat a Madrid per viure amb Marta Riesco. L'exguàrdia civil va conèixer la periodista i, des d'aleshores, tot i tenir recaigudes, està captivat per ella.

En són una prova els plans que la parella gaudeix sempre que la feina i el temps els ho permet. De fet, l'últim esdeveniment on van anar junts ha estat objecte de crítiques i de rumors.

Les fotografies que evidencien la mala relació

Aprofitant l' Starlite, un dels millors festivals de Màlaga, Rocío Flores, Antonio David i Marta assistien a un concert. Aquest era un dels millors, el de l'artista C. Tangana.

Les imatges de tots tres asseguts observant el cantant es van fer viral. Molts mitjans van assegurar que entre la parella d'Antonio David i Rocío Flores tot estava bé. Però res més lluny de la realitat.

La veritat és que entre elles no hi ha cap comunicació. Abans d'asseure's a veure l'espectacle, tots tres van gaudir d'un sopar en un restaurant proper al festival. Allà, asseguren, la tensió es palpava a l'ambient.

Mentre que Antonio David i Marta s'asseien al costat, Rocío Flores optava per seure al davant del seu pare. La noia intentava evitar petés el que petés el contacte amb la periodista, un gest que es va repetir durant el 'photocall'.

Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores posant junts a un photocall
Antonio David Flores amb Marta Riesco a 'Starlite', minuts abans que comencés el concert | GTRES

Minuts abans de començar el concert, Rocío Flores posava al 'photocall' sola. Segons després, ho feien el seu pare i Marta. Un gest que va evidenciar la tensa relació que la jove Rocío manté amb la periodista.

Minuts més tard, i amb el concert ja començat, els fotògrafs van captar moments en què s'evidenciava la mala relació. Antonio David estava assegut entre totes dues i, encara que tots tres van gaudir del concert, el cert és que no hi va haver cap gest de complicitat.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Antonio David Flores amb Marta Riesco i amb Rocío Flores a 'Starlite' | GTRES

Rocío Flores n'està farta

Rocío Flores ha evitat tant sí com no donar declaracions. No s'espera que ho faci i és que la neta de 'La más grande' està farta de ser el centre d'atenció dels mitjans de comunicació. Tot l'ha sobrepassat.

Els documentals de la seva mare parlant malament de la seva família, la separació del seu pare i la decepció amb Olga han fet efecte en Rocío. A més, les converses calentes que el seu xicot va tenir amb una altra noia, no han ajudat que Rocío desaparegui dels titulars.

De moment, la noia no té pensat deixar de banda els platós. Però no es descarta que prengui una decisió a finals d'estiu.