Primer pla Isabel Jiménez

La parella d'Isabel Jiménez ha aprofitat la seva absència per prendre una decisió

La periodista va ser testimoni de l'actuació de David Cantero al 'Sálvame Mediafest'

Isabel Jiménez és una de les periodistes més grans del nostre país. La presentadora va fer els seus primers passos a Telecincoi, posteriorment, a Antena 3. Durant aquells anys en què se la coneixia únicament com a reportera, va aconseguir guanyar-se l'afecte del públic i dels responsables.

Per aquesta raó, el 2011, novament, va tornar a col·laborar amb la cadena de Sálvame. I, només un mes després, es va posar al capdavant d'Informativos Telecinco amb David Cantero.

Justament, amb aquest darrer manté una relació especial. I és que, des del primer moment que van entaular conversa, tots dos s'han tornat inseparables i els uneix una amistat molt forta que va més enllà de la seva relació professional.

Així, ho han demostrat més d'una vegada a les xarxes socials. «Es posa molt seriós, però és un posat...», escrivia Isabel Jiménez en una foto amb ell a la redacció. La veritat és que els periodistes es van tornar ungla i carn només conèixer-se.

Tot i això, la periodista ha rebut un cop dur per part del seu amic que, sens dubte, no s'esperava que succeís.

Isabel Jiménez es queda muda en veure l'actuació de David Cantero

Isabel Jiménez és una de les professionals imprescindibles a Informativos Telecinco gràcies al seu talent i carisma per conduir el format. Per això, ha aconseguit que rebi bones crítiques al llarg dels anys que porta al capdavant.

A més a més, manté una relació excel·lent amb els seus companys de professió, però, sens dubte, amb qui té més química és amb David Cantero. De fet, no només publica fotos al seu perfil d'Instagram amb ell, sinó que també declara als quatre vents l'afecte que li professa.

I és que la presentadora ja pot gaudir del seu període de vacances, sens dubte, una bona notícia. Tot i això, el fet de prendre's uns dies de descans, suposa que s'hagi d'acomiadar del seu amic, almenys per un temps.

«L'estiu ens separa un any més. S'ha acabat la temporada, però tornem al setembre amb més ganes i més força que mai», escrivia. Una publicació que David Cantero tampoc va dubtar a compartir per al perfil d'aquesta xarxa social.

Després de veure l'afecte i l'amor d'amistat que es tenen, Isabel Jiménez ha rebut una decepció per part del seu company. Sí, perquè el presentador acceptava una curiosa proposta que ningú, ni tan sols la mateixa periodista, esperava que acceptés.

Aquest dimecres, 13 de juliol, es va celebrar la quarta i última gala del Sálvame Mediafest, on tant col·laboradors com professionals de Telecincos'unien a acomiadar en gran manera l'exitós festival de la cadena.

David Cantero
David Cantero va revolucionar la gala del Sálvame Mediafest amb la seva actuació| Mediaset

Tot i això, ningú s'esperava que una de les cares conegudes que veurien a la gala fos la de David Cantero. L'amic d'Isabel Jiménez no és només un gran professional dels mitjans de comunicació, sinó que també és un gran guitarrista.

Sens dubte, una faceta que molts no coneixien. I és que el presentador debutava amb el seu grup, Marengo Club, al Sálvame Mediafest. De fet, la seva actuació va ser un complet èxit perquè va fer aixecar el públic dret amb la seva versió de la mítica cançó Black is black.

Isabel Jiménez, feliç després de la bona acollida del seu amic

Isabel Jiménez s'ha de trobar en xoc després de veure l'actuació del seu estimat amic, David Cantero, ja que durant a Informativos Telecinco el periodista sempre adopta un to seriós i formal a l'hora de presentar.

Tot i això, al programa es va veure el costat més divertit i apassionat de l'amic d'Isabel Jiménez. De fet, davant de la sorpresa dels espectadors i tertulians presents, va voler aclarir la seva faceta com a músic.

«Soc un apassionat de la música, soc un projecte de músic, que porto molts anys donant-li. Ells són músics de veritat, m'han acompanyat, m'han abrigat, Eva és una cantant extraordinària i això és un tros de grup. Li he d'agrair aquesta nit amb mi», deia emocionat.

David Cantero tocant la guitarra durant la seva actuació en el 'Sálvame Mediafest'
David Cantero tocant la guitarra durant la seva actuació en el 'Sálvame Mediafest' | Mediaset

La mateixa Maria Patiño no dubtava a pronunciar en veu alta allò que, segurament, tothom estava pensant en aquell moment. «Ha estat important veure't, has ajudat que els aspirants tinguin energia i m'ha encantat conèixer el teu secret», opinava la presentadora de Socialité.