Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Gema Aldón.

Gema, la filla d'Ana María Aldón, ja no amaga el secret de la seva mare

Gema ja no vol amagar més un assumpte de gran importància sobre Aldón

Ana María Aldón fa més de tres setmanes que està desapareguda del programa en què col·labora des de fa un any. En Viva la vida, saben que la situació de la dona de José Ortega Cano és delicada. En els últims programes, tant Emma García com la resta de col·laboradors es van quedar molt preocupats en veure que gairebé no donava senyals de vida.

Són conscients que la de Sanlúcar no travessa el millor moment de salut. De fet, els darrers dies, ha sortit que hi ha hagut una baixa al programa de Telecinco per prescripció mèdica. No obstant això, quan tothom pensava que Ana Maria passaria tot l'estiu allunyada dels focus, no estaven gaire lluny de la realitat.

La veritat és que ha passat un fet que ha cridat molt l'atenció a aquells que pensen que Ana Maria està en un estat de salut realment alarmant. Un gir radical que fa pensar que l'andalusa no està tan malament com alguns consideren.

La dona d'Ortega Cano despista tothom amb la seva darrera jugada

Fa unes hores, Telecinco començava a promocionar un nou programa de Déjate querer, l'espai presentat per Toñi Moreno cada dissabte. En aquest avenç promocional apareixen tant l'andalusa com la seva filla Gema.

Casualment, la reaparició de la dissenyadora a la televisió després d'un llarg mes en silenci es produeix en una època de màxim interès per la vida de l'andalusa. Especialment, sobre la seva relació tempestuosa amb Jose Ortega Cano. Hi ha molts rumors que situen el matrimoni a punt de separar-se. Aquest assumpte ha fet que Déjate querer compti amb ella per parlar en aquest programa de retrobaments en horari de màxima audiència.

Muntatge d'Ana María Aldón i la seva filla Gema
Ana María Aldón i la seva filla Gema apareixeran, aquest dissabte, en un nou programa de Telecinco. | Catalunya Diari

Gema ja no pot amagar la tornada d'Ana Maria als platós

Ningú sap és quan es va produir el rodatge de Déjate querar en què apareixen Ana María i la seva filla Gema. La veritat és que sembla una contradicció que, si els metges li havien aconsellat a Ana María retirar-se del món televisiu fins al mes de setembre, trenqui aquesta recomanació. No és gaire lògic que hagi decidit gravar un programa en què sap perfectament que li preguntaran per la seva situació actual amb el seu marit i per tots els darrers embolics familiars.

Així, en tot just un parell de dies, sortirem de dubtes. Aquí podrem intuir, segons els temes que es tractin a l'entrevista de l'andalusa amb Toñi Moreno, si es va gravar fa temps. O si, com molts apunten, la intervenció d'Ana Maria ha estat fa tot just una setmana.

El marit de la dissenyadora, expectant davant d'una nova intervenció televisiva

Sembla que, després de tornar de les vacances a Costa Ballena, la protagonista del dia hauria acceptat la invitació de l'esmentat programa.

Un gir inesperat dels esdeveniments que veurem com s'ho prendrà el seu marit, José Ortega Cano, qui posava el crit al cel fa unes setmanes. Ho feia demanant a la seva filla i a la seva dona que deixessin de parlar de la seva vida entrant en directe en Ya son las ocho.

A més, cada dia que passa, es mostra més iracund i fugisser amb els reporters de premsa. Aquests s'aposten a la porta de casa seva per intentar treure més detalls de com es troba la seva relació matrimonial amb la dissenyadora de Sanlúcar.