Imatge de Jorge Fernández.

Jorge Fernández revela la concursant de 'La ruleta' amb qui ha tingut relacions

Jorge Fernández confessa haver tingut una relació amorosa amb una de les convidades

Jorge Fernández és un dels presentadors més consagrats del món de la televisió. Amb 49 anys, l'alacantí segueix recollint èxits al capdavant de La Ruleta de la Suerte. Un dels programes més llargs d'Antena 3 que continua sent líder d'audiència i dona grans alegries a la cadena.

Estar més d'una dècada a les regnes d'un programa d'èxit dona l'oportunitat de conèixer centenars de persones. Concursants de tota mena han apostat a La Ruleta per guanyar alguns dinerets. És per això que alguns es pregunten si, durant tots aquests anys, hi ha hagut alguna concursant que hagi caigut rendida als peus de l'exmodel.

Jorge Fernández confessa la seva relació amb una concursant de La Ruleta de la Suerte

Jorge Fernández enlluerna no només pel físic impressionant, sinó pel seu carisma i pel seu bon rotllo. El seu somriure etern i la seva vitalitat són contagiosos, encaixant a la perfecció amb els participants que acudeixen al mític concurs d'Antena 3.

Encara que de vegades mostri el seu costat més seriós amb aquells que s'aventuren a fer trampes, en general la sintonia és molt bona. És tan bona que 'l'exMíster España' ha confessat haver tingut una relació amb una de les concursants que van anar a La Ruleta.

Imatge de Jorge Fernández, presentador de La Ruleta de la Suerte a Antena 3
Jorge Fernández va tenir un idil·li amb una de les convidades | Antena 3

Així ho confessava Jorge a l'entrevista que va fer a la revista Men's Health on va demostrar estar en forma amb gairebé 50 anys. I és que, abans que els metges li diagnostiquessin les dues malalties que canviarien la seva vida, l'alacantí va tenir temps de passar-s'ho d'allò més bé.

16 anys al programa són molts anys, fins i tot es va deixar portar entre panell i panell per alguna convidada. «En 16 anys, una, només una!», va començar dient. «Em va agafar una mica que si a buscar el botí, no sé què, pim pam, una cosa va portar l'altra, i ja està», va confessar.

«I cap més, no com alguns es pensen, que n'han estat moltes més», es defensava. Jorge ha fet broma amb el tema i li ha tret importància a l'assumpte de cara al que pogués pensar la seva actual parella. «Quan vegi això la meva xicota ja veuràs, que potser no ho sap», comentava entre rialles.

▶️ Spiriman revela la peor noticia sobre su cáncer

Jorge Fernández, tot un galà

La veritat és que no és estrany l'èxit que aixeca Jorge Fernández entre els concursants de La Ruleta de la Suerte. De fet, fa uns mesos un dels convidats no va dubtar a confessar com estava de nerviós per tenir-lo tan a prop.

Però al marge de floretes i conquestes, l'alacantí està vivint una de les seves millors etapes. Pràcticament recuperat de les dues malalties que gairebé acaben amb la seva feina a la televisió, l'exmodel viu feliç amb la seva parella Nora.

Jorge Fernández i parella
Jorge Fernández manté una relació amb Nora Arístegui | CEDIDA

Jorge sempre s'ha mostrat molt discret amb la seva vida privada i no li agrada gaire airejar les seves relacions. Al seu compte d'Instagram no sol compartir fotos amb la noia que li ha tornat el somriure, però sí que presumeix d'estar feliç i enamorat.

Se'n sap poc, només que ha estat un dels seus suports fonamentals amb qui ha comptat durant aquests difícils anys després de caure malalt. Gràcies a la seva tenacitat i a l'afecte crucial de la seva parella, Fernández ha tornat a recuperar la vida i la forma física.

El seu és un cos escultural i tonificat de què presumeix amb 49 anys i que segueix captivant els seus seguidors. De fet, són desenes els missatges que rep dels fans que aplaudeixen i es desfan en afalacs cap al presentador mític d'Antena 3.