Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós

La traïció de Sonsoles Ónega a la reina Letícia, després de marxar de Telecinco

Sonsoles Ónega decep tothom després de conèixer-se la seva marxa

Sonsoles Ónega ha decidit prendre una decisió dràstica que afecta de ple la seva vida professional. Sí, perquè la presentadora de Ya es mediodía i Ya son las ocho ha deixat tots commocionats en anunciar el seu nou rumb laboral. Ara, s'ha convertit en el nou fitxatge d'Antena 3 per a sorpresa de molts creant un enorme malestar a Telecinco.

Mediasetha estat durant molt de temps la llar de Sonsoles i no entenen com els ha pogut trair d'aquesta manera. Sobretot després de conèixer-se que seria ella qui presentaria un especial sobre la seva gran amiga, la reina Letícia.

Sonsoles Ónega i la traïció que emmudeix Telecinco

Sonsoles Ónega s'acomiadava fa uns dies de Ya es mediodía sense que molts poguessin imaginar que no només era un adeu per vacances. Després de la cancel·lació de Ya son las ocho, la presentadora deixa també de manera definitiva el seu lloc al programa del migdia de Telecinco.

La raó no és cap altra que el seu fitxatge per Antena 3. Un contracte que va revelar Atresmediamitjançant un comunicat donant la benvinguda a la nova cara que es reincorpora a la cadena. Alhora, Mediasetrebia aquesta notícia amb sorpresa i indignació en ser coneixedora que la negociació s'havia endut en secret.

Sonsoles Ónega presentarà un programa nou
Sonsoles Ónega ha fitxat per Antena 3 | Mediaset

Segons revela Lecturas després de parlar amb fonts properes a Telecinco, estan en xoc i se senten traïts per Sonsoles. Tot i això, sembla que la periodista té motius de pes per haver-se decantat pel grup audiovisual de Sant Sebastià dels Reis.

D'un temps ençà, la periodista no se sentia còmoda amb els continguts del programa ni amb certs temes que havia d'abordar. És per això que va començar a temptejar altres opcions que li oferia la cadena enemiga de Paolo Vasile.

Es rumoreja que a Antena 3, Ónega prepara un espai propi que veurà la llum el proper mes de novembre. Un programa on sí que se sent còmoda i on pot aportar tota la seva experiència com a periodista.

Sonsoles Ónega deixa tirada a la reina Letícia

A banda que Sonsoles Ónega no estava contenta amb el contingut que, d'un temps ençà, inundava Ya es mediodía, hi ha una altra raó. Un motiu que va acabar per convèncer-la de deixar Mediasetde manera definitiva.

Sonsoles ónega
Sonsoles Ónega prefereix marxar de Telecinco a fer un especial sobre Letícia | Mediaset

La cadena preparava un especial pels 50 anys que complirà la reina Letícia el proper mes de setembre. Un programa on Ónega seria l'encarregada de conduir-lo fent un repàs de la vida de la monarca.

Malgrat això, l'estreta amistat que l'uneix a la dona de Felip VI la va fer sentir una mica incòmoda amb el projecte, cosa que va provocar el seu convenciment per deixar Mediaset. Així doncs, la presentadora deixa en mans d'un altre l'especial de la seva amiga i decideix marcar distàncies.

Sonsoles Ónega no es podrà acomiadar de l'audiència

Per a Mediaset, la marxa de Sonsoles Ónega ha estat una traïció en tota regla. Confiaven en ella i la seva marxa a la competència ha estat rebuda com un cop baix. Una actitud que ningú no s'esperava i que Telecincoha decidit castigar.

Tant és així que la darrera vegada que vam veure la periodista a Ya es mediodía va ser el passat dimarts 12 de juliol. Després de finalitzar el programa, es va acomiadar com cada tarda dels espectadors sense tenir ni idea que ja no hi tornaria.

Sonsoles Ónega plorant en directe
A Sonsoles Ónega no l'han deixat acomiadar-se de l'audiència | Telecinco

De fet, dimecres era Marc Calderó l'encarregat de posar-se al capdavant de l'espai. El substitut de Sonsoles durant les vacances va agafar les regnes fins a l'arribada de Joaquín Prat, que ocuparà el lloc definitiu d'Ónega.

Però el malestar per la traïció de la presentadora és més que evident i Mayka Navarro era l'encarregada de fer-ho públic. «M'alegra moltíssim veure't assegut, et va enviar un petó molt fort a tu i a tot l'equip», deia donant la benvinguda a Calderó. Al mateix temps, s'emportava la mà al cor burlant-se del gest que Sonsoles va fer en el comiat.