Primer pla de Gloria Trevi.

Gloria Trevi parla obertament de la mort de la seva filla de mesos

Gloria Trevi ha explicat en una entrevista quan va perdre la seva primera filla

Gloria Trevi és una de les cantants mexicanes que més èxit ha aconseguit durant les últimes dècades.

Però la seva vida també ha estat plena de tragèdies. Estem referint-nos al seu ingrés a la presó i a la mort de la seva filla, Ana Dalay, quan tenia poc més d'un mes de vida.

Una defunció que va tenir lloc l'any 1999 i de la qual ara n'ha parlat obertament en una entrevista.

Gloria Trevi i el tràngol de perdre la seva filla

Gloria Trevi, coneguda per cançons com Pelo suelto, va patir fa anys el moment més difícil de la seva vida. El que va passar va ser que l'any 1999 va perdre la seva filla, un mes i tres dies després del seu naixement. Una filla que era fruit de la seva relació amb Sergio Andrade.

Una mort que continua sense esclarir-se i al voltant de la qual sempre hi ha hagut rumors de tota mena. I és que es va produir en un escenari i en unes circumstàncies molt estranyes.

Foto de Gloria Trevi.
Gloria Trevi va perdre la seva filla en estranyes circumstàncies. | GTRES
 

Pel que sembla, la mort va tenir lloc a la casa de Rio de Janeiro que la parella compartia amb set dones més quan estaven buscats per la Interpol per diversos delictes. Segons alguna vegada s'ha explicat, dins de l'habitatge es va produir una discussió mentre la petita dormia. En un moment determinat, va voler veure com es trobava i va ser una de les seves companyes la que va sortir amb la nena als braços dient que estava adormida.

No obstant això, una altra de les inquilines es va adonar que alguna cosa li passava a la petita perquè tenia els llavis blaus. Trevi va voler portar-la a l'hospital, però no la van deixar perquè els estaven buscant i perquè li van dir que la seva filla era morta. I això va provocar que Gloria patís un xoc que, suposadament, li va fer perdre la consciència durant uns quants dies.

Quan va recuperar la consciència, se li va dir que Ana havia estat enterrada, però res més lluny de la realitat. El seu cos va ser trobat més endavant en un canal d'aigües brutes.

Aquest tràgic succés mai no s'ha acabat de resoldre. Així, com han arribat a publicar diferents mitjans com Debate, s'han estudiat diferents teories sobre el que li va passar a la petita. Encara més, fins i tot sobre l'autor de la seva mort.

Gloria Trevi se sincera sobre la mort de la seva filla

La mexicana es troba ara presentant nou disc, Isla Divina, i per aquest motiu ha concedit una entrevista a 20 minutos. Una entrevista en què, a més de per la seva feina, se li ha preguntat sobre la seva vida personal. I exactament, sobre la mort de la seva primera filla sobre qui ha dit: «És una ferida que mai no es tanca».

«S'aprèn a viure d'una altra manera, però el record sempre hi és. Fa un temps va morir un amic meu i parlant amb algú proper li vaig manifestar la meva angoixa. Li vaig preguntar: 'Quan se n'anirà aquesta tristesa?' i ella em va respondre: 'Mai, però t'acostumaràs a viure amb això'».

Foto de Gloria Trevi cantant.
Gloria Trevi s'ha sincerat sobre la pèrdua de la seva primera filla. | Europa Press

 

A això ha afegit: «Per això cal esprémer al màxim cada moment i gaudir de la gent que tenim a prop». I entre aquesta gent hi ha els seus altres dos fills, la seva família i els fans. Uns seguidors a qui es refereix com «la meva tribu».

«Són molt especials per a mi, es preocupen per mi i han estat en els moments més complicats de la meva vida». Tots li donen «l'amor que és el motor que mou el món».

▶️ Edurne confirma sus problemas de salud y cancela todos sus proyectos