Carmen Borrego

La filla de Carmen Borrego confirma que els rumors de la seva mare són certs

La col·laboradora ha protagonitzat un moment força íntim a 'Sálvame'

Carmen Borrego és un dels personatges públics més polèmics del món de la televisió. I amb raó, perquè forma part d'una de les famílies més mediàtiques d'aquest país, el clan Campos.

La veritat és que, al principi, la germana petita de Terelu sempre es mantenia sota l'ombra dels seus familiars. Tot i això, durant els últims anys, ha canviat el seu paper i ha passat a ser una col·laboradora imprescindible en els programes de televisió.

D'alguna manera o altra sempre ha de prestar declaració per alguna polèmica que sorgeix dins de la família. Per aquesta raó, les seves intervencions als espais de Telecinco són una veritable ajuda perquè pot donar noves dades sobre un dels clans més destacats a la televisió.

A més, el seu carisma i el seu talent per protagonitzar moments divertits són clau perquè els espectadors la tinguin en alta estima. Fins i tot, utilitza el malnom que li va posar el seu examic Kiko Hernández, 'Potota', que ara li fa gràcia i ho ha acceptat de mala gana.

Com era d'esperar, ahir, 13 de juny, Carmen Borrego va fer parlar per un moment que va protagonitzar força íntim amb els seus companys de l'espai.

Carmen Borrego
La filla de María Teresa Campos ha hagut de prendre una dura decisió pel seu bé | Mediaset

Carmen Borrego torna a estar al punt de mira

Carmen Borrego es va donar a conèixer públicament arran de la fama de la seva mare, María Teresa Campos. La periodista va ser una de les grans professionals als 80 i, a partir d'aquell any, la seva carrera televisiva va començar a brillar.

El seu talent davant dels mitjans va destacar des del primer moment i, com a conseqüència, els periodistes no van trigar a centrar-se, sobretot, en la seva vida privada. Així mateix, unes joveníssimes Terelu i Carmen feien els primers passos cap a la pantalla petita.

Fins ara, la germana petita de les Campos s'ha llaurat el seu propi camí als mitjans i ha exercit diverses vegades de col·laboradora. Les seves darreres intervencions han estat a Viva la vida i, actualment, es troba, de nou, a Sálvame.

Justament, en aquest darrer espai, s'ha vist el costat més divertit de Carmen Borrego. Una faceta seva que molt pocs coneixien i que ha aconseguit que la filla de Maria Teresa es converteixi en una tertuliana essencial.

Com es podia esperar, ahir no va ser l'excepció. La veritat és que la germana de Terelu Campos es va aventurar a participar en un micro reality show que ha organitzat el programa. I és que Sálvame decidia instal·lar tres tendes de campanya perquè els col·laboradors passessin la nit junts.

Però no només havien d'intentar agafar el son, sinó que també estaven obligats a fer vida en comú, com cuinar junts i, fins i tot, aventurar-se a dutxar-se davant de les càmeres.

La germana de Terelu accepta una proposta extrema

Per descomptat, a excepció de Carmen Borrego i Rafa Mora, la resta de col·laboradors van tenir la mala sort de tocar-los les pitjors carpes per compartir, atès que amb prou feines tenien comoditat.

Tot i això, la tieta d'Alejandra Rubio no es podia queixar perquè, justament, va poder gaudir de la millor tenda, la de luxe. Però, quan tot semblava estar en ordre, dos col·laboradors volien treure el lloc a Carmen i a Rafa amb un repte sorprenent. Sens dubte, una prova a què es va haver de sumar la tertuliana amb l'objectiu de no perdre la seva prestigiosa posició.

Ahir a la tarda, Sálvame va llançar un desafiament als col·laboradors que s'havien prestat per participar en aquest micro reality. Així mateix, Miguel Frigenti i Alonso Caparrós no dubtaven a ser els primers a provar les dutxes portàtils.

Primer pla de Carmen Borrego somrient
La german petita de Terelu, obligada a acceptar el repte | GTRES

Els tertulians, que es pensaven que canviarien de tenda, no s'ho van pensar dues vegades a l'hora de dutxar-se davant de les càmeres. Tot i això, lluny de permetre'ls aquesta victòria, Carmen Borrego s'unia al repte per intentar mantenir el seu lloc privilegiat .

La qüestió és que si la germana de Terelu i Rafa Mora decidien també protagonitzar aquest gran moment, automàticament els altres dos col·laboradors perdien la prova sense cap altra oportunitat . Així mateix, la tieta d'Alejandra Rubio es refrescava només el cos sense mullar-se els cabells.

Per aquesta raó, Alonso Caparrós ha opinat que «no s'hi val», però Mora no ha trigat a defensar-la en dir que «ningú ha dit que s'hagin de mullar els cabells». Sens dubte, van ser els únics a posar remei a l'onada de calor, ja que els altres s'estaven encarregant de muntar les tendes.

Carmen Borrego s'alia amb el seu enemic

La veritat és que va sorprendre tothom que fos precisament Rafa Mora qui defensés Carmen Borrego, ja que tots dos mantenen una difícil relació i han protagonitzat diversos enfrontaments en directe.

L'últim va ser només unes setmanes. Sálvame va anunciar en directe que la segona gala del Sálvame Mediafest comptaria amb l'actuació de la col·laboradora amb King Àfrica. La notícia, que va ser ben rebuda, no va trigar a rebre una dura crítica per part del tertulià que va provocar que la germana de Terelu esclatés contra ell.

«Que gran el programa, ha buscat el seu alter ego perquè Carmen no s'hagi de gairebé ni caracteritzar», deia. «L'altre dia vas tenir la cara gruixuda per dir que tu no et ficaves mai amb el físic de ningú. Ho estàs fent».

Tot i això, tot va resultar ser un malentès i va regnar, novament, la calma entre ells. Sens dubte, és notori el bon rotllo que hi ha entre els col·laboradors perquè no han dubtat a fer-se costat ni a tenir la festa en pau.