Primer pla d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja assenyala la seva pitjor decepció i no és Omar Sánchez

La supervivent ho ha passat malament en els últims temps per culpa d'un dels seus familiars més propers

La recta final de Supervivientes 2022 ja ha començat. Els concursants han hagut d'enfrontar-se a desenes de situacions complicades durant aquests mesos a Hondures. Tot i això, per a Anabel Pantoja una de les més dures ha estat pujar al conegut pont de les emocions, que no ha deixat indiferent ningú.

Una prova dolorosa i complicada

Sens dubte, no és fàcil estar allunyat dels seus, sense pràcticament menjar i amb temperatures altes. Malgrat això, els concursants de l'última edició de Supervivientes intenten portar-lo el millor possible. I és que saben que la final és a prop i tots volen aconseguir el premi.

Per això han passat nombroses proves i encara els queden unes quantes més. No obstant això, n'hi ha una que especialment els resulta complicada cada any, el pont de les emocions. Sí, perquè pujar a aquesta passarel·la implica obrir-se a canal i remoure el passat.

Captura d'Anabel Pantoja plorant a 'Supervivientes 2022'.
Anabel Pantoja ha tingut moments de baixada durant el concurs | Mediaset

Aquesta vegada li ha tocat el torn a Anabel Pantoja, que intentava mantenir-se forta i sencera alhora que feia autocrítica de si mateixa sobre les taules d'aquest pont emocional. No obstant això, a mesura que va anar apropant-se al centre de la passarel·la, va arribar el plor i el penediment.

Els conflictes familiars, el seu problema més angoixant

La jove es va esfondrar segons després en pensar en la seva família. I és que va confessar com és de difícil estar enmig de les polèmiques entre els membres del clan Pantoja.

«És molt dur que cada vegada que he d'anar a veure la meva família necessiti cinc dies i no poder reunir-me amb tots plegats», va assenyalar la concursant. A més a més, Anabel Pantoja va destacar l'especial decepció amb el seu cosí Kiko Rivera.

«Per mi ha estat un germà i fa moltíssim temps que no el veig, crec que ens hem decebut tots dos. Sap que soc la seva cosina de tota la vida i hi ha coses que no em quadren, perquè podria haver estat allà», començava dient la supervivent.

Fotomunatge de Kiko Rivera i Anabel Pantoja
Kiko Rivera i Anabel Pantoja s'han distanciat molt els últims temps | LND

«Sempre he volgut el bé per a ell i que no li fregui ni l'aire, i m'agradaria que ho hagués valorat», li va retreure Anabel al cosí.

D'altra banda, Anabel també va destacar la seva decepció amb ella mateixa per haver «fracassat en l'amor», perquè el seu matrimoni amb Omar Sánchez va durar només uns mesos. Respecte al penediment, també se'l va voler dedicar a ella mateixa.

«Em penedeixo de no haver mirat gaire per mi. Tu dones moltes coses a molta gent, m'he preocupat moltíssim. He ocupat el meu temps lliure per als altres, però no he lluitat pel que jo volia», assenyalava la concursant.

«Però tinc temps, soc jove encara, i el que em quedi miraré per mi», va afegir.

Els seus sentiments, crucials al seu concurs

Així mateix, la neboda d'Isabel Pantoja va aprofitar el moment per demanar perdó a la seva família i al seu ex. I és que va reconèixer haver-se deixat portar pel cor i viure amb naturalitat i llibertat el seu romanç amb Yulen Pereira.

«Em penedeixo de no haver-me tallat en el que sentia, però he mirat per mi», va subratllar pujada a la passarel·la emocional.

Imatge d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira a 'Supervivientes'.
Anabel Pantoja i Yulen Pereira a Hondures | Telecinco

A més a més, a Anabel Pantoja li va tocar parlar també de la solitud i novament es va nomenar ella mateixa. «He estat sempre envoltada de gent que m'estima, però m'he trobat moltes vegades, moltes nits, moltes tardes i molts caps de setmana sola», ha apuntat.

La final del pont de les emocions la va voler dedicar a la seva mare. Segons la 'influencer' mai li ha donat el lloc que veritablement li corresponia, cedint-se'l a altres persones.

Sobre el seu pare també es va pronunciar. En un primer moment li va retreure no haver escoltat mai un «ho sento» de la seva boca. Però després, va revelar que malgrat tot havia après a viure al seu costat i estimar-lo cada dia més.