Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.

Rocío Carrasco li desvela a Fidel Albiac que té un altre amic especial

Rocío ha sorprès tothom en directe

La implicació de Rocío Carrasco amb tot allò que ha passat aquests últims mesos de la seva vida va molt més enllà de l'àmbit professional. La filla de Rocío Jurado feia un pas importantíssim en la seva vida, fa una mica més de dos anys.

Rocío Carrasco decidia sortir de la seva closca vital, després d'anys de calvari emocional, social i personal. Des que va morir la seva mare i amb els problemes familiars amb el pare dels seus fills, Rocío s'anava sumint en un pou sense fi.

L'ansietat i la por es van apoderar de la seva vida en perdre els seus dos fills i en ser permanentment qüestionada en els mitjans de comunicació. Va tocar fons el 2019, quan va decidir posar fi a la seva vida, cosa que el seu marit, Fidel Albiac va impedir.

Un cop superat aquest moment tan dur, Rocío Carrasco va començar la seva recuperació emocional, que culminava amb la seva reaparició televisiva per explicar la seva veritat per seguir viva.

En aquest llarg camí que encara està transitant, Rocío no ha estat sola. A més de la supervisió permanent de metges i psicòlegs, dels quals cada cop en depèn menys, Rocío ha tingut nous amics que l'han ajudat.

Rocío Carrasco i l'amic especial que Fidel Albiac ja coneix

Rocío Carrasco ho apuntava en una de les seves recents intervencions. «La família es tria i jo he elegit». Ha renegat de part de la seva família mediàtica, mentre que ha establert intensos vincles emocionals amb altres persones.

De la seva mà ha tornat a televisió amb magnificència, convertint-se en una més de l'elenc de treballadors de Telecinco. Ella combina la seva faceta més seriosa i la batalla amb els seus dimonis personals amb l'espectacle que requereix la televisió.

Ahir, les dues facetes de Rocío Carrasco es van agafar de la mà i van donar tot el sentit a aquesta nova Rocío que ha tornat per quedar-s'hi.

La filla de Rocío Jurado era novament una de les participants del Salvame Media Fest. Ella ahir no va cantar, ja que les actuacions estaven reservades per als que treballen a Mediaset, però darrere de les càmeres.

Un dels que va actuar és Mateo Navarro, que va cantar El fin del mundo. En un moment de la seva actuació, apadrinada per una Rocío somrient, asseguda al peu de l'escenari, ell es va acostar i es va produir un moment màgic

Mateu li va agafar la mà i li va cantar emocionat mirant-la als ulls. Es va veure clarament la complicitat que hi ha entre ells i que ell forma part de les persones que coneixen bé Rocío, en aquesta nova etapa.

Això ho va explicar: «Mateo és redactor del documental En el nombre de Rocío i quan jo estava en maquillatge el primer dia el vaig veure que arribava amb un mòbil a gravar. Des d'aleshores ja el considero part de la meva família».

La nova família de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco ha trobat en diverses cares de televisió la seva nova família. Són els que l'han recolzada incondicionalment durant tot aquest temps, tant en els bons moment com en els roïns.

Entre aquest selecte grup, a més d'aquelles que ja estaven, com ara Terelu Campos, Carmen Borrego o Isabel Rábago, hi ha els que no surten en pantalla. Ana Isabel Peces, directora dels dos documentals de Rociíto, s'ha convertit en una de les seves millors amigues, gairebé una germana. També David Valldeperas forma part d´aquest grup de nous millors amics de Rocío.

Ara afegim a la llista Mateo Navarro, redactor que també coneix tots els secrets de Rociíto. Mateo és un dels que ordena aquests pensaments, reflexions i revelacions de la dona de Fidel Albiac per traslladar-los als espectaculars documentals que veiem en la pantalla.

La darrera de les grans amigues de la mare de Ro Flores és Carlota Corredera. No fa tant de temps, era també una de les cares habituals de la casa. Passats els mesos, és l'única que s'ha baixat del vaixell definitivament. Tot i això, continua mantenint la seva intensa amistat amb Rocío.