Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban deixa de dissimular i confessa al seu marit que ha perdut la confiança

Belén desconfia d'una persona

Belén Esteban sempre s'ha caracteritzat per ser una persona que diu allò que pensa sense pèls a la llengua, i això és una cosa que hem pogut comprovar al llarg de tota la seva trajectòria televisiva. Per això, ha decidit explicar al seu marit que hi ha algú del seu cercle proper de qui no s'acaba de refiar.

A finals del mes d'abril, 'la princesa del poble' va patir un aparatós accident en una de les seves intervencions a Sálvame. Els col·laboradors d'aquest programa van haver de recrear una de les proves de la nova edició de Supervivientes 2022.

Foto de Belén Esteban.
Belén Esteban està a punt d'acabar la seva rehabilitació. | Telecinco
 

Per això, la mare d'Andreita i la resta dels seus companys havien de penjar-se d'una barra i aguantar el màxim de temps possible. Encara que, al principi, semblava una tasca senzilla i inofensiva, la veritat és que va acabar de la pitjor forma possible.

«Ja hi ha diagnòstic, s'ha trencat la tíbia i el peroné», van anunciar aquell mateix dia. Durant tot aquest temps, la de Paracuellos va prendre la decisió de desaparèixer del focus mediàtic, però ara ha tornat al seu programa per fer una confessió sorprenent.

Belén Esteban no es refia d'una de les seves companyes

Belén Esteban sempre ha tingut molt clar qui eren els seus grans suports dins de Sálvame. Encara que, avui dia, es porti bé amb pràcticament tots els seus companys, el cert és que hi ha una persona amb qui no aconsegueix connectar.

Aquest dimarts, 12 de juliol, Lydia Lozano va viure una de les seves pitjors tardes. I és que Kiko Matamoros no ha tingut miraments en catalogar la periodista de «traïdora» per un malentès que ha tingut amb Marta López Álamo.

Quan va veure la desesperació de la seva companya, Belén Esteban no ha pogut evitar trucar per donar la seva opinió sobre això. «Avui dia, sí que em refio de Lydia».

Imatge de Lydia Lozano plorant.
Belén Esteban dona suport públicament a Lydia Lozano. | Mediaset
 

«Doncs mira et dic una cosa, els anys que fa que soc a Sálvame… He tingut amb ella moltes històries i moltes mogudes, però, ara mateix, sí que em refio de Lydia Lozano», va voler recalcar a continuació.

«I és més, no em posaré en històries perquè no he estat al programa, però jo crec des de casa meva, que no he estat al programa, que Lydia s'ha portat bé amb Marta pel que jo he pogut veure».

«Jo he vist el programa, he vist Supervivientes i jo sé que Lydia s'ha preocupat per ella. No sé quins enrenous hi haurà o no hi haurà perquè no hi he estat present», va assegurar la mare d'Andreita, mentre que la seva companya no podia parar de plorar.

I és que, per a la periodista, des que Kiko Matamoros va tornar d'Hondures, el plató de Sálvame s'ha convertit en un autèntic infern i rebre el suport de la tertuliana va ser un alleugeriment.

A continuació, i per posar la cirereta al pastís, la presentadora li va preguntar per les persones de les quals no se'n refia. Belén Esteban no va tenir cap problema per respondre. «De qui no? De les que estan assegudes, per exemple, de Marta López».

Marta López a Madrid a l'abril de 2020
Belén Esteban assenyala directament Marta López. | GTRES

 

«No és que no em refiï. No li explicaria un problema meu, com ella crec que tampoc m'explicaria a mi un problema seu», va matisar a continuació.

«Una altra pregunta. Dels directors, de les persones que fan els vídeos i donen ordres, tu te'n refies? Tens fe cega en el senyor que es va cremar ahir la mà?», li va preguntar María Patiño, fent referència a Alberto Díaz.

«Totalment», va respondre Belén Esteban amb una gran contundència. «Saps què? La vida no és la televisió, és el que hi ha darrere de la televisió i això és el que em val a mi», va assegurar, deixant tots els seus companys a punt d'emocionar-se.