David Flores Carrasco mig somrient

David Flores Carrasco confirma la trucada que ho canvia tot

La seva mare i un membre molt proper a la família continuen tenint relació tot i les polèmiques

La cosina de David Flores Carrasco no té pèls a la llengua. Chayo Mohedano s'ha pronunciat sobre la trobada que van protagonitzar els seus pares a Mediaset. A més, ha parlat alt i clar sobre les últimes declaracions de la seva cosina Rocío, que ha carregat contra la seva família.

La distància no és tanta com sembla

L'artista ha confessat aquests dies que, malgrat tota la polèmica familiar, continua mantenint relació amb la mare de David Flores Carrasco. No és tan propera com abans, però Chayo li continua trucant quan ho considera oportú per posar-s'hi en contacte.

«Jo continuo trucant-li i continuo dient-li tot el que penso de tot el que està fent. No callaré amb els meus. Als meus els diré el que penso i no em faran callar de cap manera», assegurava recentment durant una visita al Parc Warner Beach de Madrid.

Primer pla de Chayo Mohedano.
Chayo Mohedano es parla amb la mare de David Flores Carrasco. | GTRES
 

Una relació freda, però estable

Després de la mort de Rocío Jurado, totes dues continuaven tenint relació. De fet, la cosina de David Flores Carrasco va ser l'única de la família mediàtica que va acompanyar Fidel Albiac i la seva dona al seu enllaç matrimonial el 2016.

A més, la filla de Rosa Benito també li va donar suport durant els últims mesos. Després de l'emissió de la primera docusèrie, on Rociíto va parlar sobre el seu infern amb Antonio David Flores, la seva cosina va publicar un post a les xarxes socials a favor seu.

Picabaralles familiars que fan mal

Encara que totes dues tractin de mantenir la cordialitat, a la neboda de Rocío Jurado no li agrada gens que critiqui el seu pare. Tampoc li agrada que es diguin coses lletges sobre la resta dels seus familiars a la televisió, encara que alguns hagin fet el mateix anys enrere.

A més de tot això, a la cosina de David Flores Carrasco li fa mal que ho faci aliada amb la seva arxienemiga, La Fábrica de la Tele. No hem d'oblidar que l'artista manté una gran baralla amb aquesta productora als tribunals.

Imatge de Rocío Carrasco i Amador Mohedano quan eren més joves
Amador Mohedano és un dels més criticats per la seva neboda. | CatalunyaDiari
 

Un sorprenent gest d'afecte en públic

En les seves declaracions, Chayo Mohedano també va parlar sobre l'emotiu moment que van viure els seus pares la setmana passada a la televisió. Amador va aparèixer a Déjate querer per sorprendre la seva ex i demanar-li perdó públicament. Sorprenentment, l'exparella va posar punt final a les seves picabaralles dels últims anys fent-se un petó.

Tot i aquest curiós gest, Rosa Benito té clar que no hi haurà una reconciliació entre tots dos ni segones oportunitats. Simplement, va ser una cosa que els va sortir en el moment i que molts han qualificat de paripé.

Petó entre Rosa Benito i Amador Mohedano
El petó que va deixar l'audiència confosa. | Telecinco
 

Sobre això, la cosina de David Flores Carrasco va comentar que es va emocionar molt en veure'ls besar-se.

«Vaig parlar amb els meus pares el dia que es va gravar el programa i ningú no em va dir que s'havien fet un petó. Aleshores quan el vaig veure, els vaig trucar corrent i els vaig dir: 'Això m'ho havíeu d'haver dit'», va assenyalar.

«És una manera molt bonica de reconciliar-se i es va veure molta veritat en aquest petó», va afegir en aquestes últimes declaracions.

Primer pla de Rosa Benito somrient
Rosa Benito té clar que no hi ha segones oportunitats en el seu cas. | Instagram
 

Tot i això, està segura que no tornaran a estar junts sentimentalment.

«Han passat ja molts anys, han passat moltes coses i l'important és que miren el present i el futur amb optimisme, amb ganes de compartir. Les segones parts no van ser mai bones», va subratllar.

Per a l'artista el més important és que es recordin amb afecte perquè després de 40 anys junts sempre tindran un nexe d'unió, els seus fills i els seus nets.

▶️ Rocío Carrasco cuenta la verdad sobre la separación de sus padres, Rocío Jurado y Pedro Carrasco