Primer pla de David Flores Carrasco.

David Flores Carrasco ja té decidit amb qui vol viure

David Flores Carrasco ha hagut de prendre (de nou) la decisió més important de la seva vida

David Flores Carrasco ha hagut de veure, durant aquest últim any, com la seva estabilitat vital i personal trontollava com feia molt que no passava. David no ha tingut una vida fàcil. A més de la seva situació personal que el converteix en una persona especial que necessita molt de part del seu entorn en el seu dia a dia, la situació familiar no ha estat l'òptima.

David Flores Carrasco ha hagut de viure el traumàtic divorci dels seus pares. La seva germana gran, Ro, sempre ha estat el seu referent vital, la persona que ha estat sempre amb ell. Quan la seva germana se'n va anar del domicili matern, després de la picabaralla amb la seva mare, David es va quedar en una situació encara més inestable.

Finalment era ell qui no tornava al domicili familiar després d'una de les estades amb el seu pare i començava una nova vida amb Antonio David i Olga Moreno. Aquests últims anys, David ha viscut feliç amb el seu pare i amb Olga fins que aquests també s'han separat.

Fotomuntatge de Rocío i David Flores, Olga Moreno i Rocío Carrasco
David Flores Carrasco ha estat al mig de dues dones molt importants a la seva vida. | CatalunyaDiari

 

Aquest ha estat un dels moments més durs a la vida de David, ja que ja d'adult ha estat més conscient de la seva situació. Olga no és la seva mare, però la considera com a tal. Antonio David viu a cavall entre Màlaga i Madrid, però passa més temps a la capital amb la seva xicota, Marta Riesco, que a Andalusia.

David Flores Carrasco ha de triar

Sobre el paper, la situació s'aguanta. Olga viu a Màlaga amb la seva filla petita, Lola, i amb David Flores Carrasco. Parlen, tant ella com Antonio David, del domicili familiar, malgrat que Olga i ell ja no estan junts.

La teoria diu que Antonio David també viu amb els seus dos fills petits i la seva exdona quan és a Màlaga. Ho alterna amb la seva vida a Madrid amb Marta Riesco al seu pis.

La realitat, si més no, és que Antonio David passa molt més temps a Madrid que a Màlaga. És per això que David Flores Carrasco, pel que sembla, ja ha triat amb qui vol viure i no és amb el seu pare.

El jove viu amb Olga i la seva germana petita. De fet, aquestes últimes setmanes l'hem pogut veure a la platja amb Olga i amb Lola. Feliç, somrient i content que els problemes dels seus pares no hagin alterat la seva vida tranquil·la a Màlaga, la mateixa que ha fet aquests últims anys.

Els sentiments de David Flores Carrasco per les dues dones de la seva vida

David Flores Carrasco ha viscut amb la seva mare, Rociíto i amb la dona que li ha fet de mare, Olga. La primera afirma que el seu fill tornaria amb ella, si pogués i no hagués estat «manipulat psicològicament» per Antonio David. Per la seva banda Olga sent David com un fill, per la qual cosa és normal que ell hagi decidit quedar-se a viure amb ella, al marge del que faci el seu pare.

A més, vivint a Màlaga, és més a prop de Ro, que també viu en aquesta ciutat i queda sovint amb els seus germans. A Marta Riesco no la coneixen ni David ni Lola, els fills petits d'Antonio David.

Ara que sembla que la relació entre l'exguàrdia civil i la reportera de Telecinco ja és pública, es podrien plantejar fer aquest pas. D'aquesta manera anirien normalitzant la situació i donant peu que els nens també poguessin passar algun temps a Madrid amb el seu pare.

Sigui com sigui, el que està clar és que David Flores Carrasco vol viure a Màlaga amb Olga. Així ho ha decidit i així ho aproven tots (menys Rociíto, és clar).