Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores Carrasco descobreix la nova demanda que ja està en marxa

David Flores Carrasco, preocupat pel que s'acosta

David Flores Carrasco està sent testimoni de la guerra oberta que manté la seva mare amb la vídua de Pedro Carrasco. El net de 'La más grande' comprèn que cal conèixer tota la història de la seva família, però les coses no deixen de complicar-se per a Rocío.

Sobretot perquè està destapant moltes coses que els protagonistes no desitgen que vegin la llum. Una d'elles és Raquel Mosquera, que ha entrat en còlera després de les paraules que la filla del boxejador li va dedicar en una de les entregues del documental. El seu enuig és tan gran que ja ha posat l'assumpte en mans del seu advocat per emprendre accions legals.

David Flores Carrasco sap que la seva mare serà demandada

David Flores Carrasco assistia atònit a la reaparició pública de la seva progenitora. Després d'anys sense veure-la, finalment es trobava amb forces per confessar l'infern que havia viscut. I per si no n'hi hagués prou, també s'ha proposat desemmascarar la seva família mediàtica.

Per a fer-ho, ha de parlar de 'La más grande', però també de Pedro Carrasco, el seu pare i com va ser la seva vida amb Raquel Mosquera. La perruquera més mediàtica ha estat anys parlant de Rocío i explicant històries que ara s'ha revelat que no eren del tot certes.

Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.
David Flores Carrasco, preocupat pels problemes legals de la seva mare. | GTRES - Telecinco
 

Raquel ha arribat al límit i no ha trigat a posar-se en mans de professionals, no només de la medicina, sinó també legals. En aquest sentit vol venjança, però el seu advocat li ha aconsellat que esperi al final del documental. Un cop arribat al final, analitzaran aquelles coses que puguin ser objecte de demanda.

Tot i que per a la col·laboradora de Viva la vida tot és denunciable, el més prudent és esperar. I mentre ho fa, escalfa motors publicant missatges al seu compte d'Instagram, carregant contra la mare de David Flores, qualificant-la de «pallassa».

Raquel no està disposada que res ni ningú enteli el seu matrimoni amb Pedro i encara menys que es qüestioni el seu passat. Un passat que Rocío va esmentar i que li podria sortir molt car.

David Flores Carrasco i l'acusació que ho complica tot

Farta que durant anys hagin guanyat diners parlant d'ella, la mare de David Flores Carrasco ha dit prou. L'únic que vol és que la seva família mediàtica es busqui la vida i deixin de fer servir el seu nom i el de la seva mare per recórrer els platós de la televisió.

Aquest és el cas de Raquel, qui ha saltat a la fama per ser la vídua de Pedro Carrasco. És cert que té una perruqueria, però també que és més fàcil asseure's en un plató que tallar cabells.

Primer pla de Raquel Mosquera
Raquel demandarà la mare de David Flores Carrasco. | Telecinco
 

Rocío està profundament molesta amb ella i va revelar que el motiu del seu malestar resideix que no va tractar bé el seu pare. Segons va explicar, el va apartar de tota la família i amics i va deixar de tenir contacte amb el seu entorn. «No té vergonya ni escrúpols, perquè si els tingués no hauria fet amb mi el que va fer», va confessar la mare de David Flores.

Però el que ha fet esclatar com mai Mosquera van ser les paraules que li va dedicar la filla de la de Chipiona quan va parlar del seu passat. «No sé com es van conèixer, que expliqui el seu passat a Alemanya», va suggerir.

Primer pla de Rocío Carrasco amb cara de sorpresa
A la mare de David Flores Carrasco se li compliquen les coses. | GTRES
 

Unes declaracions que van provocar un 'clic' al cap de Raquel i que la van portar a interpretar que aquesta li atribuïa un delicte. «No es pot ser més ximple, curta i mala persona, per dir o insinuar que jo vaig exercir la prostitució a Alemanya», va publicar a les seves xarxes.

▶️ Rociíto insinúa lo que pasó con Raquel Mosquera fuera de España antes de conocer a Pedro Carrasco

És per això que la vídua del boxejador va a totes i demandarà a Rocío per totes i cadascuna de les coses que digui o insinuï sobre ella.