Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Chenoa.

L'ex de Chenoa li envia un sever avís: «Que vagi amb compte»

David de María dedica unes paraules al nou matrimoni de Chenoa

Una de les exparelles de la cantant Chenoa ha volgut rendir-li unes paraules després del seu compromís amb Miguel Sánchez Encinas. L'exparella s'ha mostrat davant la premsa completament sincer i ha volgut aconsellar la que va ser la seva parella durant uns quants anys. Tots dos mantenen una bonica relació des que van posar fi al seu festeig.

Farà qüestió de setmanes, la cantant Chenoa i Miguel Sánchez Encinas es donaven el sí que vull. La parella va triar la terra de l'artista per celebrar l'espectacular boda en companyia dels seus éssers estimats. Un esdeveniment que es va fer esperar, però finalment es va poder celebrar. Chenoa estava radiant, ja que per fi havia trobat l'amor de la seva vida.

La boda va tenir lloc el darrer 17 de juny. Chenoa i el seu marit celebraven l'aclamat esdeveniment en l'exclusiva finca de Comassema, a Mallorca. Un dia tan important per als nuvis on van assistir molts rostres coneguts. Entre ells, els seus companys d'Operación Triunfo: Natalia, Alejandro, Geno o Gisela. També hi eren alguns companys de Tu Cara Me Suena, com ara Carlos Latre o Ángel Llácer.

Natalia, Gisela, Geno i Alejandro Parreño van aprofitar la seva estada a l'illa mallorquina per gaudir de la companyia i les fabuloses vistes. Els triunfitos es van escapar a la platja i van demostrar que, 20 anys després de la primera edició del fenomen OT segueixen tan units com el primer dia. Ells quatre no van voler deixar sola la seva amiga en un dia tan especial.

Les paraules que mai se li deuran oblidar a Chenoa

Després de veure uns dels seus millors somnis complerts, Chenoa ha pogut comprovar que la boda ha estat en boca de molta gent. A més d'haver-se fet ressò en les capçaleres de les revistes del cor, David de María, un dels ex de Chenoa, s'hi ha pronunciat.

Alguns mitjans de comunicació han pogut parlar amb David de María i no ha dubtat a contestar sobre l'enllaç matrimonial entre Chenoa i Miguel. L'artista ha confessat que s'alegra que la cantant hagi trobat l'amor i dona el vistiplau a la seva parella Miguel Sánchez. «Quina alegria més gran. M'alegro molt per ella perquè, a més, el conec a ell també, hem coincidit alguna vegada. Es mereixia fer un pas tan important en la vida» relata el cantant.

David de María assegura tenir una bonica amistat amb qui va ser la seva parella i afegeix que li encanta portar-se bé amb totes les seves relacions anteriors. «D'amistat, és clar. Molt bona relació i li desitjo el millor» i afegeix: «jo soc un romàntic, en el fons, m'agrada portar-me bé amb tothom», comenta entre rialles.

Una altra de les coses més importants que va comentar l'exparella de Chenoa és que tingués molta cura una vegada casada, ja que David de Maria ha tingut alguna mala experiència en el matrimoni. «Que vagi amb compte amb els matrimonis, que el meu ha estat de les estafes més grans», assegurava amb rotunditat el cantant.

David de Maria en el terreny més personal

L'artista confessa que és millor pare que cantant, ja que intenta aprendre del seu fill en cada ocasió en què té oportunitat: «molt millor que com a artista» i afegeix: «bé, intentant equilibrar i aprendre'n. És important aprendre d'ells mateixos i més després d'una pandèmia, on hem estat tancats tants mesos».

David de Maria està de celebració, ja que compleix vint-i-cinc anys al món de la música. Una situació que ha aconseguit gràcies a la vocació i al gran esforç que ha sentit per la música al llarg de la seva trajectòria professional. «Per vocació, sobretot per vocació i ja sabeu que jo em sento molt músic, compositor. M'agrada la feina de l'estudi», manifesta l'artista.