Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Natalia Figueroa amb posat seriós

Natalia, la dona de Raphael, ja no amaga els greus problemes que hi ha a casa

La família de Raphael no està passant el seu millor moment

Raphael i la seva dona Natalia Figueroa són una pinya. I aquesta unió indestructible durant tants anys —acaben de celebrar els casaments d'or— són part del seu èxit a la vida. Principalment per a ell, que continua sent un referent indiscutible del món de la música als 79 anys.

Aquests dies Raphael està descansat i preparant-se «per a tots els concerts que se'm venen a sobre». Així ho explica el mateix a les seves xarxes socials, on també explica que està «donant els últims tocs al llançament del nou disc».

«Us avanço que estic feliç», diu un pletòric Raphael que no pensa llençar la tovallola ni retirar-se de la música encara.

Aquesta energia desbordant contrasta amb la calma i certa fredor de Natalia, qui ha estat l'autèntic pilar familiar durant tots aquests anys. Cal tenir en compte que Raphael ha viatjat molt i ha hagut de passar llargues temporades fora de casa.

Natalia ha criat els seus tres fills i és qui més relació ha tingut amb les nores i els nets, als quals adora. Però també ha patit amb més intensitat els problemes dels seus fills, especialment els divorcis, quan s'han produït.

Ara que Manuel Martos i la seva dona, Amelia Bono, s'han donat una segona oportunitat, les desavinences familiars que hi podria haver cobren més valor.

Encara que tant Raphael com Natalia sempre han fet gala de la seva discreció i de no airejar mai les interioritats de casa seva, ara els periodistes van amb la mosca darrere de l'orella després dels últims moviments.

Raphael i els comentaris que ho diuen tot

Raphael té xarxes socials pròpies. I malgrat que no és gaire actiu, sí que va actualitzant-les amb certa freqüència, principalment quan ha de donar alguna informació a la seva comunitat de seguidors.

Cada publicació de Raphael compta amb força interacció, comentaris positius o simples gestos d'afecte en forma d'emoji. Tanmateix, hi ha algú que no interactua mai amb ell: la seva nora Amelia Bono.

A ABC fa temps que segueixen la pista d'aquesta mala relació familiar i Saúl Ortiz acaba de reparar en una cosa insòlita. Amèlia Bono no parla amb Raphael, ni ell tampoc amb ella.

En el cas de l'artista, en pot tenir la lògica, ja que segueix únicament a 100 persones, no escriu gairebé ningú i tampoc hi ha cap gest de complicitat o afecte amb Amelia. Però això de la filla de José Bono, desconcerta més.

Únicament segueix 870 persones, interactua amb molta gent i fa diverses publicacions cada dia. És, per tant, una assídua d'aquesta xarxa social que, malgrat això, ignora totalment el sogre.

Si a això hi afegim que a la seva gran festa d'aniversari, els seus sogres no hi eren i que ells no han volgut comentar res de la reconciliació amb Manuel, els indicis semblen clars.

Natalia Figueroa encara està disgustada pels fets

Raphael i Natalia Figueroa s'ho van passar molt malament quan Manuel i Amelia es van separar. Bàsicament pels seus nets, quatre nens de 13 anys (Jorge), 11 (Manuel), 9 (Gonzalo) i 6 (Jaime).

Aquells moments van ser complicats i més quan van començar a sorgir els rumors que Amelia ja havia refet la vida amb un altre home. A Natalia i a Raphael els va costar molt d'acceptar la situació de manera que aquesta volta els ha agafat amb el peu canviat.

Muntatge fotogràfic d'Amelia Bono, Raphael i Manuel Martos
Raphael vol que les coses a la seva família vagin bé definitivament | GTRES

Esperen i desitgen que sigui definitiva i, en el fons, s'alegren pel seu fill Manuel que les coses li tornin a estar bé. Així doncs, de moment, sembla que no volen fer volar coloms tan ràpid i prefereixen constatar que la reconciliació serà definitiva.

Manuel i Amelia ho tenen claríssim i pràcticament estan vivint una segona lluna de mel. Després de la reconciliació de parella, per fi hi haurà reconciliació familiar?