Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Flores Carrasco.

David Flores Carrasco descobreix que els rumors sobre el seu futur eren reals

David Flores Carrasco s'ha assabentat de la situació real que viu

David Flores Carrasco s'ha vist enmig de la separació del seu pare, Antonio David, i de l'esposa d'aquest, Olga Moreno. Fins ara ha continuat vivint amb ella, a qui adora, però els rumors deien que això acabaria. I sembla que eren certs perquè la sevillana està decidida a prendre mesures i no posar les coses fàcils al seu ex.

Vaja, que no desitja que el seu encara marit gaudeixi de la seva vida al costat de Marta Riesco, mentre ella s'encarrega de totes les responsabilitats que tenen a veure amb els seus fills. 

David Flores Carrasco, al punt de mira dels rumors

El germà de Rocío Flores ha vist que les últimes setmanes ha estat protagonista més protagonista de l'habitual. El motiu és que s'ha criticat que ell continués vivint amb Olga, mentre que el seu pare es dedicava a viatjar a Madrid per estar amb la reportera. Aquesta situació, per alguns col·laboradors, no era l'adequada i així ho ha dit més d'una vegada Alessandro Lequio.

L'italià ha explicat a El programa de AR: «Que David fill segueixi a casa seva és una solució a curt termini. El noi l'adora, però més aviat que tard ella hauria de refer la seva vida».

A això hi ha afegit: «Quan un adult intenta refer la seva vida té més por de la reacció dels fills que un adolescent als pares. Em costa imaginar-me la reacció d'ell en el moment que l'Olga porti una persona a casa».

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Alessandro Lequio
Olga Moreno s'acosta a Alessandro Lequio | Catalunya Diari

Companys de programa com Cristina Tárrega o Joaquín Prat no han estat d'acord amb aquesta opinió. Han dit que la sevillana si es fa càrrec del jove és perquè l'estima com un fill. I davant d'això, Lequio no ha callat: «El lloc d'aquest noi és on hi és el seu pare».

«Aquí és on ha de ser i ja està. De qui és el fill per més que ella l'estimi? Antonio David ha d'assumir aquesta responsabilitat».

Olga Moreno desconecta de la polémica familiar disfrutando de la Feria de Abril de Sevilla

David Flores Carrasco coneix la realitat

El fill de Rocío Carrasco ha pogut saber l'opinió d'aquest col·laborador i ara ha descobert que aquest tenia raó. I és que la seva encara madrastra vol passar pàgina, seguir endavant i no fer-se càrrec per complet d'ell.

Fins ara, segons les fotos i informacions publicades, sembla que era Moreno la que assumia més responsabilitat. Sí, la que passava més temps amb la seva filla Lola i amb David, mentre que el pare estava amb Riesco. Relació que fa que l'exguàrdia civil passi molt de temps fora de Màlaga.

Muntatge fotogràfic d'Olga Moreno i David Flores
David Flores Carrasco ha vist que la seva madrastra ha decidit prendre mesures | La Noticia Digital

Però sembla que la guanyadora de Supervivientes s'ha cansat d'una vegada per totes. Està farta de ser la màxima responsable dels fills i ha decidit fer canvis. I el primer ha estat organitzar els seus plans per gaudir de la seva nova etapa de soltera.

Què ha fet? Marxar-se sense fills a la fira de Sevilla amb les seves germanes i amigues. Igual que el seu ex, també té dret a gaudir del temps lliure. Així, ha anat aquest esdeveniment, on ha aparegut molt somrient i feliç.

Olga Moreno
La madrastra de David està gaudint de la seva solteria a la Fira d'Abril de Sevilla | EUROPA PRESS

Aquesta ha estat la seva manera de demostrar que s'ha cansat de fer-se l'única responsable dels seus fills. Per això, Antonio David haurà de «posar-se les piles», com deia Lequio. Això sí, no sabem si aquesta situació acabarà fent que el jove deixi la casa on viu amb Olga per marxar a viure amb el seu pare.