Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós

David Flores Carrasco, caçat en un vídeo amb una companyia molt especial

David Flores Carrasco ha recuperat la il·lusió gràcies a un esdeveniment important

David Flores Carrasco, el fill més discret d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco, és al punt de mira de tots els periodistes. Un conegut col·laborador de Telecinco ha donat una exclusiva que farà parlar: el jove ha tingut una trobada amb la seva persona més especial. L'informador en qüestió és el paparazzi Diego Arrabal, que maneja dades importants sobre la família Flores.

El jove s'ha reunit amb Antonio David i amb l'empresària Olga Moreno, que s'ha convertit en la seva segona mare. L'exmatrimoni està intentant mantenir la cordialitat, cosa que serà molt més senzilla després de la desaparició de Marta Riesco. Alguns mitjans asseguren que Flores va trencar amb Olga perquè tenia un romanç secret amb la reportera de 'El programa de Ana Rosa'.

Fotomuntatge d'Antonio David i David Flores
David Flores Carrasco confia en el seu pare Antonio David. | Catalunya Diari 

David Flores s'ha quedat sense alè quan ha llegit a la revista 'Semana' que Antonio David i Marta Riesco ja no estan junts. Olga, guanyadora de 'Supervivientes 2021', ha aprofitat aquesta ruptura per organitzar una reunió que està sent polèmica. El paparazzi Diego Arrabal assegura que l'exmarit de Rocío Carrasco ha tornat a Màlaga per veure els seus fills Lola, David i Rocío Flores.

Olga Moreno i Antonio David han estat enxampats als voltants del seu domicili familiar, cosa que semblava realment impossible. Segons ha sortit publicat, la guanyadora de 'Supervivientes' estava passant un moment realment delicat després de la seva separació. De fet, es va traslladar a Sevilla, ciutat on viu la seva família, per intentar superar el sotrac tant aviat com sigui possible.

David Flores sempre ha estat al marge de la premsa del cor i no ha fet mai res per convertir-se en protagonista. El problema és que la seva família està contínuament a primera línia i aquest atreviment li està generant massa conflictes. Sempre ha comptat amb el suport de la seva madrastra Olga, que no se n'ha separat en cap moment important.

David Flores Carrasco i la seva cita més especial

David Flores ha tornat a somriure perquè el seu pare ha tingut una trobada amb Olga Moreno. L'exmatrimoni ha estat acompanyat de Lola Flores, la filla que tenen en comú, i també de David i Rocío Flores, els fills de Rociíto. Segons informa Diego Arrabal, aquesta reunió es va produir el 27 de gener i en cap moment van intentar amagar-se de la premsa.

«Antonio David es va dirigir a la porta de l'edifici on l'esperava Olga. Aquesta és la imatge d'una família: els veiem entrant al portal amb una actitud molt normal, no afectuosa, però normal. Cada dia em sorprèn més tot, però aquestes imatges són una realitat i mai no enganyen: aquí es veu una família unida», explica Diego.

David, com la resta d'espectadors, s'ha quedat realment sorprès perquè ningú no sabia de l'existència d'aquestes imatges. La premsa ha enxampat el clan Flores en una actitud que demostra que el que expliquen als mitjans de comunicació és veritat. Estan junts, malgrat que la guanyadora de 'Supervivientes' hagi de començar un camí en solitari.

Muntatge Rocío Flores amb David Flores Carrasco
David Flores i Rocío volen que la família, Olga inclosa, romangui unida. | GTRES 

David i Rocío Flores Carrasco imposen les seves normes

David Flores és una persona força intel·ligent i s'adona de tot el que passa al seu voltant. Segons ha sortit publicat, el jove respecta les decisions d'Antonio David, però vol que Olga no en surti perjudicada. És un pensament que també comparteix Rocío Flores i que podria haver allunyat Marta Riesco de la família.

Antonio David Flores va estar a Màlaga a finals de gener i va aprofitar per reunir-se amb la seva exdona Olga Moreno. El més important per a ell és que els seus fills no notin l'absència de l'empresària, de fet, segueixen compartint domicili familiar. Caldrà esperar un temps per veure quant dura el pacte entre Flores i Moreno.