Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Flores Carrasco mig somrient

David Flores Carrasco espera que la seva mare reaccioni: «Això no es ven»

David Flores creu que la seva mare no hauria d'haver cobrat per explicar la seva història

David Flores Carrasco i la seva germana Rocío Flores han estat espectadors i protagonistes involuntaris a les dues docusèries de la seva mare, Rocío Carrasco. En el cas de David, testimoni mut, ja que el jove mai no s'ha pronunciat davant els mitjans per explicar la seva postura davant aquest relat.

A la primera de les dues sèries, Rocío, contar la verdad para seguir viva, Rocío explica la seva veritat i narra l'infern que va viure al costat d'Antonio David. Una situació en què Carrasco assegura haver patit violència per part de l'exguàrdia civil. Dona detalls sobre els seus embarassos i complicacions a causa de la seva relació amb qui era el seu marit aleshores.

Fotomuntatge de Rocío Flores amb el seu germà David Flores Carrasco i la seva mare Rocío Carrasco.
David Flores i la seva germana, espectadors de la docusèrie de la seva mare. | CatalunyaDiari
 

Parla del divorci, del violent moment de l'agressió que va patir de la seva filla Rocío Flores i de la relació de Fidel Albiac amb els seus fills. Tot i que Rocío va estar callada durant més de dues dècades, el seu testimoni va tenir molta repercussió en certs sectors de la societat. Fins i tot la ministra d'Igualtat, Irene Montero, va publicar un missatge en senyal de suport a la filla de Rocío Jurado.

Només en comptades ocasions s'ha referit al seu fill David Flores. Però Rocío insisteix que vol ser ella qui reveli la veritat sobre aquest tema, la seva veritat.

Rocío va anunciar que parlarà del tema del seu fill David

«D'aquí a no gaire temps el tema del nen se sabrà, i se sabrà per mi. I ho explicaré jo i ho demostraré jo. Quan i on, no ho sé», ha declarat Rocío Carrasco.

Una història amb certs paral·lelismes és la que Fayna, exconcursant de Gran Hermano 2, explicarà. El seu nom torna a agafar força des que va denunciar públicament que la seva exparella està en recerca i captura. Carlos Navarro no va acudir al seu requeriment d'ingrés a la presó per la seva condemna.

Foto de Fayna Bethencourt i Carlos 'el Yoyas', en una foto d'arxiu
Fayna espera que trobin la seva exparella. | CEDIDA
 

'El Yoyas', com és conegut popularment, i Fayna van començar una relació en el reality. Precisament va ser expulsat disciplinàriament de Gran Hermano 2 per actuar de forma violenta contra ella, Fayna Bethencourt, que es convertiria en la seva dona i mare dels seus fills. El malnom de Carlos Navarro venia de la seva expressió «li pegaré dues 'yoyas' que li tremolaran les orelles».

La justícia va declarar que Navarro era autor d'un delicte de maltractament habitual a l'àmbit familiar. El Tribunal el va condemnar a dos anys de presó i quatre de prohibició per portar armes. A més de quatre anys d'allunyament i incomunicació amb la seva exdona i els seus fills.

Paral·lelismes entre les històries de Rocío i Fayna

Fayna ha decidit, com Rocío Carrasco, trencar el silenci i explicar els dolorosos episodis que ha viscut amb la seva exparella. Però amb una diferència, la canària ho farà sense cobrar, de franc, a través del seu canal de YouTube. Asseguda en una butaca enmig d'una habitació buida en què sembla imitar la posada en escena de la docusèrie de Rocío Carrasco.

Fotomuntatge de Rocio Carrasco i Fayna.
Fayna i Rocío Carrasco comparteixen certes similituds a la seva vida. | CatalunyaDiari
 

Fayna Bethencourt explicarà com han estat els anys que ha passat amb el seu maltractador sense passar per caixa. «Parlo des del cor i ho faig des del meu programa. D'aquí a uns dies a YouTube», així anunciava l'expeluquera la narració de la seva història.

«Aquesta història té un principi i un camí fins a arribar aquí. Pels meus, per elles, per mi», anuncia l'exconcursant de Gran Hermano. Va ser la mateixa Fayna qui es va veure representada al testimoni de Rocío Carrasco. «Sé que diu la veritat», va declarar, manifestant el seu suport explícit a la filla de la cantant.

Tot i això, en la seva recent reaparició, la canària ha deixat clar que amb el maltractament no s'ha de fer negoci. «Amb tota la veritat i sense cobrar res, perquè aquesta situació no es ven, em nego rotundament a fer-ho». Una indirecta potser a Rocío, que sí que ha cobrat per narrar en primera persona les experiències viscudes.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp